SHOPPING: wondermiddeltjes voor je wenkbrauwen

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
SHOPPING: wondermiddeltjes voor je wenkbrauwen

GAB_BACKSTAGE_VISUAL

Vergeet tijdens het opmaken zeker je wenkbrauwen niet! Mooi aangezette wenkbrauwen geven structuur aan je gezicht,  zorgen voor een open blik en verdienen anno 2014 de royal treatment. Onze favoriete producten voor een indrukwekkende power brow. 

Een paar seizoenen nadat 's werelds grootste make-upartiesten de trend lanceerden, brengen heel wat beautymerken wenkbrauwproducten op de markt om die catwalktrends voor iedereen toegankelijk en toepasbaar maken. Van mascara's over potloden tot permanente kleuringen: in de beautyafdeling zijn producten voor alle wenkbrauwnoden en -wensen én voor ieders budget terug te vinden.

Voor je me mascara's en poedertjes aan de slag gaat, is het belangrijk om je wenkbrauwhaartjes mooi in vorm te brengen. Dat kan je makkelijk zelf doen met een pincet maar als de kans bestaat dat het pincet na amper vier keer plukken achteraan je oogkas belandt, is het misschien geen slecht idee te doen om een beroep te doen op de kennis van een professional.

Brow Bar

BrowBar_Logo_2012
Voor professionele hulp en advies kan je - zonder afspraak! -  aankloppen bij een van de vier Benefit Brow Bars in België. Een experte gebruikt de 3-delige gepersonaliseerde techniek (liniëren, markeren en shapen) om te achterhalen welke wenkbrauwen het beste bij de vorm van je gezicht passen. De drievoudige service, met wenbrauwkleuring en epilatie, zorgt ervoor dat jouw wenkbrauwen er op hun best uitzien. De experte kleurt de haartjes om diepte toe te voegen, waxt om dimensie te creëren en epileert overtollige haartjes voor een perfect eindresultaat.

Brow Wax - 21 euro
Brow Tweeze - 21 euro
Brow Tint - 15 euroBrow Tint en wax - 31 euro

Benefit Brow Bars vind je in Antwerpen (Inno, Meir 80) en Brussel (Inno, Louizalaan 12, Inno Nieuwstraat, Inno Woluwé)

1/

The Brow Collection van Maybelline

BrowCollection_3produits

Vul je wenkbrauwen in met een potlood of kam ze in model met een (gekleurde) wenkbauwmascara. Kam de haartjes omhoog voor een extra stoer effect.

2/

Eye & Brow Maestro van Giorgio Armani Beauty

GAB_exclusive_PR-visual_1
Giorgio Armani Beauty lanceert een gamma crèmeoogschaduwen die zowel het ooglid als de wenkbrauw van een natuurlijk en lang houdend kleurtje voorzien. Met de speciale applicator kan je het waterproof product zowel op het ooglid  ( als oogschaduw en/of eyeliner) als op de wenkbrauwen aanbrengen. Hiermee speelt het allround make-upproduct duidelijk in op de wensen van de veeleisende vrouw.

GAB_EB_MAESTRO_still_life

Eye & Brow Maestro is verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren - € 35,00/kleur
Eyeshaper Applicator - € 21,00

3/

Wenkbrauwcollectie van Eylure

browgroupshot2stencilgelmidbrownpencil

Eylure, bekend van de valse wimpers, komt dit najaar met de meest uitgebreide wenkbrauwcollectie op de markt. Van permanente kleuringen tot voedende wenkbrauwolie, het beautymerk heeft echt alles in huis om je met twee perfect onderhouden boogjes de straat op te sturen.

6008100browstencils

Wenkbrauwsjablonen - € 4,95
Vorm je wenkbrauwen in enkele seconden tot een dramatische curve met de makkelijk te gebruiken en in verschillende vormen verkrijgbare sjablonen.

6008102browpalettemidbrownno20

Wenkbrauwpoederpallet - €  12,95
De stevige was brengt je wenkbrauwen makkelijk in vorm en het wenkbrauwpoeder zorgt voor een intense kleur. Gebruik de matte highlighter als finishing touch om je blik te vergroten.

6008106browpencilmidbrownno20

Wenkbrauwpotlood - €7,95

6008111browcontrolshapegel

Vormgevende wenkbrauwgel - € 7,95
Duurzame gel stimuleert de haarvaatjes en houdt de wenkbrauw in vorm. Aloë Vera, panthenol en netelextracten accentueren je wenkbrauwlijn.

6008112brownourishingoil

Voedende wenkbrauwolie - € 8,95
Een nachtcrème voor je wenkbrauwen! Deze crème is gebaseerd op natuurlijke argon-oliën en rozemarijnolie en werkt de hele nacht om je haartjes een gezonde glans te geven.

6008114permanenttintmidbrownno20

Permanente kleur voor wenkbrauwen - € 9,95
Donkere, glanzende wenkbrauwen in 10 minuten met deze eenvoudige kleuring verkrijgbaar in verschillende tinten. Het product mixen en aanbrengen voor glanzende en diepgekleurde wenkbrauwen tot zes weken lang.

6008115browtamedefinewax

Brow Tame en Define Wax - € 7,95
De wax voedt en versterk de wenkbrauwhaartjes door plantaardige oliën van rozemarijn en amandel.

6008117browcrayonmidbrownno20

Wenkbrauwkrijtstift - € 7,95
Deze zachte krijtstift geeft een rijke kleur, blijft lang zitten en maakt geen vlekken. De haartjes worden verrijkt met rozemarijnolie en vitamine E.

6040030browshapers

Wenkbrauw Wax Strips - € 3,95
Maak snel komaf met overtollige haartjes in je wenkbrauwen. Deze voorgevormde strips behandelen de haartjes boven, onder en tussen de wenkbrauwen en zorgen voor een heldere en afgelijnde blik. Een handig alternatief voor epileren maar dan zonder het risico op foutjes.