13-jarige blogster en beauty-icoon Talia Castellano overleden

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
13-jarige blogster en beauty-icoon Talia Castellano overleden

Talia CastellanoTriest nieuws uit de anders zo bubly wereld van beautyblogs: Talia Castellano, gevierde YouTube ster en make-up goeroe, is eerder deze week overleden.
De 13-jarige Talia concentreerde zich zes jaar lang letterlijk en figuurlijk op de mooie kant van het leven. Sinds er bij de vrolijke tiener op erg jonge leeftijd kanker werd vastgesteld, ging ze vastbesloten de strijd met de wrede ziekte aan. Een ziekte die wat haar betreft maar op de tweede plaats kwam. In haar vrije tijd runde het meisje immers een erg succesvol YouTube kanaal.
Haar vrolijke make-up tutorials, die meer dan 40 miljoen kijkers lokten, werden in een mum van tijd wereldberoemd. Het ongeëvenaarde succes van haar schoonheidstips –in combinatie met haar ongelooflijk positieve filosofie- leverden haar zelfs een gesprekje op de bank bij Ellen DeGeneres op. Onder het motto “just keep swimming” –naar eigen zeggen aan Dory uit Finding Nemo ontleend- sloeg ze het in de maanden voor haar dood zelfs tot officieel gezicht van het cosmeticamerk CoverGirl.

Talia Castellano CoverGirl
Een moedige strijd die ze jammer genoeg verloor. Dinsdag ochtend werd dan toch het nieuws van haar dood bekendgemaakt: een harde klap voor haar miljoenen fans over de hele wereld. Een inspirerend meisje dat niet snel zal worden vergeten!
Hier één van haar talrijke filmpjes, tips voor “dramatic fall smokey eyes” - vergezeld van de obligate smiley. Of zoals ze het zelf zou zeggen: “make-up is my wig!”
http://youtu.be/J7ZfGQHmZt8