WE LOVE: de kindercollectie van June & Jack

Geüpdatet op 8 oktober 2014 door ELLE België
WE LOVE: de kindercollectie van June & Jack

June&Jack__1443 1

Meet 'June & Jack', een gloednieuw Belgisch kinderlabel. De bekende gezichten achter deze baby- en kindercollectie zijn presentatrice Ann Van Elsen en medeoprichtster, en tevens vriendin, Elke De Bie. Naar inspiratie voor hun kinderlijn moesten beide dames niet ver zoeken: de twee trotse mama's vernoemden het kledingmerk naar hun eigen oogappels: 'Miss June', dochter van Ann, en 'Mister Jack', zoontje van Elke. Hun kinderen staan dan ook in als proefkonijn én model voor de volledige collectie.

De boezemvriendinnen waren al geruime tijd op zoek naar comfy, doch stijlvolle kledij voor kinderen die in alle comfort willen kunnen ravotten en waarbij kwaliteit centraal staat. Et voilà... June & Jack werd geboren! Het resultaat is een ruime collectie met trendy jumpsuits, hoodies, joggingpakjes, gilets en T-shirts.  Alles wordt vervaardigd in kwaliteitsvolle stoffen, zoals sweater en velours, telkens voorzien van een luxueuze uitstraling. Kinderen blijven kinderen en moeten dus ten allen tijde gemakkelijk kunnen bewegen: daarom werden de broeken verstelbaar gemaakt en kregen de truien een beschermlapje aan de kin. « Onze kledij doet zowel dienst als speeloutfit, maar kan evengoed gedragen worden naar een familiefeestje of op restaurantbezoek », aldus Ann en Elke.

Naast het comfort en de kwaliteit is goed nagedacht over de kleurenkeuze: het kinderlabel kenmerkt zich door een rustig kleurenpalet van basic, neutrale grijs-, beige-, taupe-, en blauw-tinten, subtiel aangevuld met meer opvallende, contrasterende neon-kleuren in de kap en koordjes, zoals 'pumpkin' (fluoroze voor prinsesjes) en 'superhero blue' (het blauw van superhelden).

Een blik op de collectie:

De June & Jack-collectie is sinds augustus 2014 te verkrijgen in de betere baby- en kinderboetiek. Een lijst van de verkooppunten kan je terugvinden op de website http://juneandjack.be. Voor een set van trui en broek betaal je € 95.