7 bizarre beauty tools

Geüpdatet op 2 juli 2019 door Laure Vandendaele
7 bizarre beauty tools

BizarreBeautyTools

Heel af en toe kruisen beauty-attributen ons pad waar zelfs wij kop noch staart aan krijgen. Een paar minuten internetresearch later, zijn we er echter heilig van overtuigd dat deze spullen onmisbaar in onze beautycollectie zijn.

Ze zien er leuk uit maar waarvoor dienen ze in hemelsnaam? Zeven bizarre beautytools die we NU in onze collectie willen.

1.    BEAUTY-PILER

beautypiler
Wat moet je met deze veer? Ongewenste haartjes op je gezicht verwijderen. Rol de gebogen veer over je gezicht en voel hoe de kleine ontsierende haartjes (bovenlip, wenkbrauwen,…) zachtjes uit de huid worden gerukt. Voordeel: de veer is zacht voor de huid rond de haartjes, dit in tegenstelling tot strips met was.

ELLE deed de test. Klik hier voor het verdict.

2.    SCULPTURE PIN CURL TOOL


Ook dit vreemde voorwerp deed onze wenkbrauwen fronsen. Gelukkig wist onze redactie vintage queen Sofie wel wat ze met haar nieuwe aankoop moest aanvangen. De Sculpture Pin is een reproductie van een styling tool dat vrouwen in het midden van de 20ste eeuw gebruikten om op een snelle manier krullen in hun haar te maken. Draai een lok haar met de curl tool tot een dotje en spelt vast tegen je hoofd. Hou alles samen met een zijden doek, slaap er een nachtje over en sta op met een bos klassieke krulletjes.

3.    BEAUTY SPOON

BeautySpoon

Bacteriën, licht en lucht zijn de vijand van je dure in potten verpakte crèmes. (kies daarom altijd voor in tubes verpakte smeersels) Wat zitten massa’s bacteriën op? Je vingertoppen. Wat heb je nodig om je crème uit de pot te halen? Juist ja, die smerige vingers. Voorkom dat je pot crème een broeihaard van bacteriën wordt door de nootjes product met de daarvoor bestemde tool uit je pot te lepelen. Makkelijk én hygiënisch.

4.    VALSE WIMPERAPPLICATOR

wimperapplicator
Valse wimpers netjes aanbrengen, het blijft steeds een hele opgave. Met deze tool zou het al iets vlotter moeten gaan. Vul het gleufje in het witte onderdeel met wimperlijm zodat je het randje van de valse wimpers makkelijk van een laagje lijn kan voorzien. Gebruik daarna de blauwe clip om de valse wimper makkelijk aan te brengen en op zijn plaats te houden zolang de lijm droogt.

1/

5.    NAGELLAKHOUDER

Je kent het wel, nog snel je nagels moeten lakken en het flesje in alle haast van je tafel knallen. Nagellak overal, traantjes, the whole nine yards. Wie had enig idee dat er effectief een handige tool bestaat om zulke wantoestanden te voorkomen? Wij tot voor kort niet!
Deze ronde nagellakhouder klaart de klus. (voor alle formaten nagellakflesjes) Stop je flesje in het midden van de tool en de houder rolt vanzelf in een positie waardoor je makkelijk bij de lak kan. Het flesje per ongeluk omver kegelen wordt onmogelijk en dat maakte van deze grappige tool een absolute musthave.

6.    T-REX HAIR CLIPS

TREXHairClips

Verdeel en heers! Dankzij de gekartelde rand van deze haarclips kan je makkelijk en snel haarlokken scheiden zonder dat alles in de knoop raakt. Handig voor het stylen en kleuren van lang haar.

7.    MASCARA GUARD

mascara-guard
We geven het toe, ook wij knoeien af en toe eens met onze mascara. Want zelfs met de beste wil van de wereld én een getrainde hand botsen we soms nog tegen het ooglid, met alle ontsierende vlekken van dien. Hou de mascara guard over je wimpers en voor je oogleden waardoor vlekken maken onmogelijk wordt. Met het gekartelde randje kan je bovendien ook wimpers en wenkbrauwen in vorm kammen.

VOOR MEER BIZARRE BEAUTY TRENDS KLIK HIER