De ELLE favorieten voor een dagje wellness met vriendinnen

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
De ELLE favorieten voor een dagje wellness met vriendinnen

Wellness

Laat je samen met je vriendinnen eens lekker verwennen. Wij maakten een selectie van wellnesscentra waar je in stijl kan ontspannen. 

Aspria Avenue Louise

We beginnen met Aspria Avenue Louise in het hartje van een chique wijk in Brussel. In het fitnesscenter kan je die extra zomerkilootjes wegwerken waarna je een duikje kan nemen in het zwembad. Nog wat relaxen in de sauna of het stoombad en de ontspanning is compleet. Het ideale bewijs dat je niet noodzakelijk op reis moet gaan om te genieten van wat luxe.

Voor meer info, klik hier.

1/
La Nostra Vita

Waan je even in het Oosten bij La Nostra Vita in Molenstede. Je kan er met je vriendinnen een Spa party-arrangement boeken. Dat wil zeggen een volledige dag relaxen in de verschillende sauna’s en genieten van een gelaatsverzorging en een luxe Thalasso pedicure. Met een cocktail erbij is dit absoluut het ideale uitje.

Voor meer info, klik hier.

2/

Villa Aqua

Even alle drukte en stress vaarwel zeggen en kiezen voor een pauze in stijl, dat kan bij Villa Aqua in Oostende. Er zijn verschillende sauna’s, een whirpool, zwembaden en een cocooningbad. Daarnaast kan je genieten van verschillende beauty-arrangementen. De honingmassage is alvast één van onze favorieten!

Voor meer info, klik hier.

3/

Schermafbeelding 2014-08-12 om 11.48.29

Bij Katara in Belsele wordt je ondergedompeld in een groene oase van rust. Maak een mini wereldreis tijdens een Arabische of Afrikaanse massage of geniet de zon in de grote tuin. Heerlijk vertoeven kan in de panoramasauna of de hammam.

Voor meer info, klik hier.

4/

Di Lusso

Di Lusso in Lier is zeker het overwegen waard. Lekker in de sauna, even plonsen in het zwembad of genieten van een glaasje champagne bij het haardvuur, het kan er allemaal.

Voor meer info, klik hier.

(stagiaire Julie Bollen)