Nieuw in Gent: Fin du Jour

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
Nieuw in Gent: Fin du Jour

coverfindujour

Op 1 augustus 2014 opent Fin du Jour, een gloednieuwe beauty & lifestyle winkel, zijn deuren in Gent. Wij kregen alvast een preview.

Fin du Jour biedt je allerhande schoonheidsproducten aan van de nieuwste en betere merken. Bijna niet te vinden in België, maar in hippe warenhuizen als Colette en Harrods reeds lang in de rekken. Zo is er onder andere het Australische skin care label Aesop, met kwaliteitsproducten voor huid, haren en lichaam. Ook in het gamma: de 100% natuurlijke en biologische haarproducten van Rahua. De hoofdingrediënten van de collectie zijn essentiële oliën, geteeld in het hart van het Amazonewoud. Onze favoriet? Het Rahua Elixir, een natuurlijke olie voor het haar. Zeker ook het vermelden waard: David Mallett Hair Care -de collectie van de gevierde kapper, die onder andere het haar van Natalie Portman verzorgde in de Miss Dior campagnes.

DSC_4450

Alles gebeurt zeer laagdrempelig, uitnodigend én op een hippe locatie in het hartje van Gent.  Je bent vrij om alle producten uit te testen om zo de verzorging te ontdekken die het best bij je past.

Open vanaf 1 augustus 2014. Heel de dag kan je er terecht voor een persoonlijke rondleiding, een huidanalyse en een verzorging met de producten van Perricone MD of een visagie met de make-up van Ellis Faas.

Adres: Vlaanderenstraat 80, 9000 Gent. Op 1 augustus start ook hun webshop.

(tekst: stagiaire Elisabeth Devue, beeld: stagiaire Florence Meesen)