Kapseltrend: de Rode Duivels

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
Kapseltrend: de Rode Duivels

Belgium v Russia: Group H - 2014 FIFA World Cup Brazil

Nu onze Duivels team USA tot americain préparé hebben herleid, bereikt de duivelgekte zijn hoogtepunt. Een voetbaltruitje voldoet niet meer: wij willen ook de kapsels van ons elftal kopiëren! 

Kapsels die trouwens reeds heel wat inkt deden vloeien. De Franse Cosmopolitan bestempelt ons team als dé trendsetter van het WK. Waar David Beckhams capillaire metamorfoses jaren geleden de toon zetten, bepalen onze Duivels tegenwoordig de haartrends op het veld. Highlights, side cuts en afro's: laat je inspireren door Fellaini, Origi en co;

1/

1. Divock Origi

divock origi

Fleur net zoals Origi je haar op met lichte highlights. Geen zin in een blijvende blonde lok, versier je haar met bladgoud à la Dries Van Noten of een gouden juweel.

2/

2. Marouane Fellaini

Belgium v USA: Round of 16 - 2014 FIFA World Cup Brazil

Beschik jij net als Fellaini over een trotse bos krullen? Laat ze komende match de vrije loop!

3/

3. Romelu Lukaku

Everton v Liverpool - Premier League

De Afrikaanse vlechtjes die ooit Romelu Lukaku's hoofd sierden: er kruipt veel tijd in, maar het resultaat is het zeker waard.

4/

4. Toby Alderweireld

Belgium v France - International Friendly

Het kort geschoren kapsel van Toby Alderweireld: je kan kiezen voor een korte undercut waarbij je haar langs de zijkant wordt afgeschoren en vanboven wordt kortgeknipt, of voor een langere undercut, waarbij je haar vanboven lang wordt gehouden - ook wel de side cut genoemd. Rihanna is alvast fan!

5/

5. Jan Vertonghen

Tottenham Hotspur v Stoke City - Premier League

Mag het wat minder extreem? Jan Vertonghens haar ligt immer perfect in de plooi, een kapsel die menig schoonmoeders weet te bekoren. De vrouwenvariant ervan is de pixie cut, een look die heel wat sterke actrices aandurven.

(Stagiaire Elisabeth Devue)