H&M Beauty lanceert stijlvolle collectie betaalbare parfums

Geüpdatet op 21 mei 2024 door Lore Ginneberge
H&M Beauty lanceert stijlvolle collectie betaalbare parfums H&M Beauty

Op zoek naar een parfum dat echt uitdrukt wie je bent zonder dat het een aanslag pleegt op je portemonnee? H&M Beauty lanceert een verleidelijke collectie parfums die luxe toegankelijk maakt voor iedereen, in samenwerking met een van de meest gerespecteerde parfumhuizen ter wereld.

H&M beauty's betaalbare Est. 1947 parfums

De naam van de collectie, Est. 1947, is een ode aan waar het allemaal begon voor H&M. De flessen weerspiegelen de minimalistische Zweedse stijl met subtiele kleurtjes die de verschillende parfums en hun bijbehorende persona weerspiegelen. Of je nu van plan bent om verschillende geuren uit te proberen of je hebt al een favoriet, H&M Beauty biedt opties voor elke behoefte. Kies uit een reisvriendelijke 10 ml eau de toilette voor €7,99, perfect om mee te nemen en verschillende geuren te testen, of een 30 ml versie voor €9,99 voor dagelijks gebruik.

H&M Beauty parfums collectie geuren
H&M Beauty

Van romantische tot avontuurlijke geuren

H&M Beauty begrijpt dat elke persoon uniek is. Met een uiteenlopend aanbod van acht geuren, biedt het Zweedse merk iedereen de kans om een nieuwe signature scent te scoren. Enkele opvallende creaties uit de collectie:

Adventure Seeker: Voor de durfallen die geen grenzen kennen, combineert deze geur topnoten van zwarte peper en bergamot met hartnoten van iris en tabak, en een basis van leer en cederhout.

H&M Beauty parfums collectie geuren
H&M Beauty

Shop hier

Chic Socialite: Ideaal voor de nachtuil wiens stijl Parisienne chic ademt, met topnoten van bergamot, hartnoten van oranjebloesem en jasmijn, en een basis van marshmallow, vanille en cotton candy.

H&M Beauty geuren
H&M Beauty

Shop hier

Hopeful Romantic: Een lieflijke mix van peer en bergamot, gevolgd door tuberoos en oranjebloesem, aangevuld door een warme basis van patchoeli, vanille en amber, perfect voor de eeuwige romanticus.

H&M Beauty parfumcollectie geuren
H&M Beauty

Shop hier

Zweeds design ontmoet Parijse verfijning

Elke geur is zorgvuldig geformuleerd in Zweden en ontwikkeld in de wereldberoemde parfumhoofdstad Parijs. Deze collectie belichaamt de synergie tussen moderne luxe en toegankelijke prijzen, en nodigt je uit om je ware zelf te uiten door de kunst van parfumerie. De Zweedse modegigant klopte hiervoor aan bij DSM-Firmenich, een van de meest vooraanstaande parfumhuizen en pionier in het ontwikkelen van duurzame geuren. Deze samenwerking zorgt ervoor dat elke H&M Beauty-geur gemaakt is met respect voor zowel milieu als dierenwelzijn.