Deze schoonheidsproducten zijn een must voor alle Parisiennes

Gepubliceerd op 15 januari 2024 door ELLE Partner
Deze schoonheidsproducten zijn een must voor alle Parisiennes © Shutterstock

Hou jij ervan om jezelf goed te verzorgen? Streef jij alleen de beste kwaliteit na in jouw verzorgingsproducten? Dan ben je in dit artikel op de juiste plek. Alleen met de beste huidverzorgingsproducten blijf jij er op lange termijn stralend uitzien. Goed begonnen, is half gewonnen. Schaf daarom vandaag deze schitterende producten aan om jouw huid optimaal te verzorgen en nog lang van een stralende huid te kunnen genieten.

NUTRICIA BAUME SUPER RECONFORTANT, Payot Paris, €55,50, April Planet Parfum

Het hele assortiment van huidverzorgingsproducten van Nutricia is gemaakt voor jouw huid. Dit product voedt jouw huid intensief. Het is een crème die zowel overdag als ’s nachts gebruikt kan worden. Idealiter gebruik je de crème dus twee keer per dag voor een optimaal resultaat. Zeker nu met de vrieskou is dit product ideaal om jouw huid te verzorgen. Je sluit er roodheid en trekkerigheid zo goed als volledig mee uit. Je huid wordt er bovendien niet vettiger door. Je kan de crème dus gebruiken als dag- en nachtcrème, maar ook als masker voor een intensieve verzorging in de winter.

SHOP HIER

Baume-en-Eau à la Rose Noire, Sisley Paris, €175,90, April Planet Parfum

Los van het feit dat dit een geweldig verzorgingsproduct is, komt dit item ook nog eens in een mooie verpakking. Dankzij dit product krijg jij een vollere en stralende huid. Niet alleen smeert deze crème heel lekker uit, hij ruikt ook verslavend lekker. Door hem dagelijks op te smeren, zal je de langdurige effecten ervan ervaren: een zachte, jeugdige en stralende huid. Dat wordt allemaal mogelijk gemaakt dankzij topingrediënten zoals kelkextract, hibiscusbloemextract en alpenroos. Bovendien wordt de huid heel erg gehydrateerd door deze crème. Het voelt alsof miniwaterdruppeltjes in jouw huid trekken en de huid zo diep wordt gevoed en gehydrateerd. Een crème om nooit meer te missen. Hij kost ietsje meer, maar je krijgt absoluut waar voor je geld.

SHOP HIER

DIOR LE BAUME, €44,90, April Planet Parfum

In het rijtje van heel goede huidverzorgingsproducten mag deze crème niet ontbreken. Dit product komt in een handig formaat. Het heeft bovendien een mooi logo. Dior Le Baume bevat een hydraterende en voedende formule. Je kan de crème zowel aanbrengen op handen, lippen als op het lichaam. Je wordt als het ware omhuld door een heerlijke balsem. Dat zijn ook de droogste plekken van je lichaam die het meeste verzorging nodig hebben. Dit product mag niet in jouw badkamerkastje ontbreken. Voor iedereen die graag de huid levenslang wil blijven verzorgen en aandacht schenken.

SHOP HIER

BAUME UNIVERSEL - ROSE NOUVELLE, manucurist Paris, €18,90, April Planet Parfum

Dit product is de absolute winnaar als het aankomt op optimale huidverzorging, betaalbaarheid en pure verwennerij. Dit huidverzorgingsproduct herstelt jouw handen, gezicht en hele lichaam. Je huid kalmeert en wordt zachter. Om jou helemaal over de streep te trekken, moet je weten dat er ook nog eens een heerlijke rozengeur achterblijft. Inspireer anderen hiermee overal waar je komt. Een multifunctioneel product dat je gemakkelijk in je handtas kan meenemen.

Vanaf een bedrag van €15 is de levering trouwens gratis bij April Planet Parfum, en je product wordt ook nog eens mooi verpakt. Heel leuk om als cadeau te geven aan je zus of mama.

SHOP HIER

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE.

Rate this post