Bella Hadid komt met eigen parfummerk Orabella

Gepubliceerd op 30 april 2024 door Lore Ginneberge
Bella Hadid komt met eigen parfummerk Orabella Launchmetrics Spotlight

Bella Hadid pakt uit met Orabella, een persoonlijk parfummerk dat haar unieke geurervaringen viert. Dit is wat je moet weten over de nieuwste lancering van het supermodel.

Een persoonlijke reis in parfums

Bella Hadid is helemaal terug in de wereld van de mode en beauty, maar dan met een zeer persoonlijke onderneming: haar eigen parfummerk, Orabella. Dit merk, dat diep geworteld is in Bella's persoonlijke leven en ervaringen, belooft een unieke kijk op geur. "Geur heeft altijd centraal gestaan in mijn leven," legt Bella uit op de website van Orabella, "het hielp me om me mezelf te voelen en mijn omgeving te beheersen." Vanuit deze persoonlijke verbinding met geur, ontstond haar wens om een alternatief te bieden voor de traditionele parfums, die vaak overweldigend zijn door de alcohol die ze bevatten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Orebella (@orebella)

De inspiratie achter Orabella

Het idee voor Orabella begon op Bella's eigen boerderij, waar ze lavendel teelt en dagelijks door haar tuin wandelt. "Ik leerde over de geschiedenis van mijn familie die zelf geuren maakte en besefte dat ik misschien een roeping had," vertelt Bella op de website. Haar fascinatie voor essentiële oliën leidde haar naar het experimenteren met verschillende geuren, van bloemig tot houtachtig en citrus. Elk van deze geuren werd een deel van haar dagelijkse ritueel en hielp haar om een connectie met anderen te bouwen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bella 🦋 (@bellahadid)

Wat begon als een persoonlijke passie en een artistiek project, is nu getransformeerd tot het parfummerk Orabella. "Ik ben zo trots op Orabella. Het was echt een droom en een passie, die door het universum en authentieke toewijding, een merk is geworden," deelt Bella enthousiast mee. Orabella is meer dan alleen een parfum; het is een uitdrukking van Bella's ziel, een blend van haar verleden, heden en toekomst.

De 3 Orabella geuren

Aan Vogue vertelde Bella over haar inspiratie achter de eerste collectie van Orabella, die bestaat uit drie geuren: Window2Soul, Blooming Fire en Salted Muse. Elk van deze geuren is geïnspireerd door Bella's leven en herinneringen, zoals haar Arabische erfgoed en familietradities. "Of je nu Palestijns bent of gewoon Arabisch, onze families gebruiken overal olijfolie voor. Dat was voor mij iets speciaals om in de geur te verwerken als ode aan mijn erfgoed," legt Bella uit aan de Amerikaanse publicatie.

Orabella Bella Hadid
Orabella

Met Orabella wil Bella Hadid een revolutie in parfums teweegbrengen met een aanbod dat zowel innovatief als diep persoonlijk is. Elk aspect van Orabella spreekt van een diepe verbinding met natuur, familie en zelfontdekking. Een weerspiegeling van Bella's pad naar geluk, maar ook een uitnodiging aan de wereld om de kracht van geur te omarmen.

De parfums lanceren op 5 mei 2024 in de Verenigde Staten.