Join the ELLE Breakfast Club op zaterdag 27 april

Geüpdatet op 2 mei 2024 door ELLE Partner
Join the ELLE Breakfast Club op zaterdag 27 april

Altijd al willen ontbijten in het exclusieve La Réserve Resort in Knokke-Heist? Kom dan zeker naar de ELLE Breakfast Club op 27 april en geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet met bubbels in de Silver Lake zaal. Laat je verwennen door Valquère Jewellery (Baunat Group) en NEE Make-up Milano en ga naar huis met een mooi gevulde ELLE goodiebag.

Een culinaire start

Begin je dag in stijl met een rijkelijk assortiment aan verse, huisgemaakte ontbijtproducten. Verwen je smaakpapillen met heerlijke lekkernijen terwijl je geniet van een sprankelend glaasje bubbels. Of je nu een zoetekauw bent of de voorkeur geeft aan hartige heerlijkheden, dit ontbijtmenu biedt voor elk wat wils.

Reserveer hier je ontbijt voor €50 p.p.

Exclusieve juwelenverzorging

Heb je gouden of platina juwelen die dringend wat extra aandacht en liefde kunnen gebruiken? Valquère Jewellery, onderdeel van de Baunat Group, biedt een uitstekende service aan om jouw kostbare juwelen weer te laten schitteren. Hun experten staan klaar om je juwelen een grondige reiniging te geven met behulp van een ultrasoon bad, een techniek die vuil en aanslag effectief verwijdert zonder de sieraden te beschadigen. Naast de reiniging worden de juwelen zorgvuldig gecontroleerd om te verzekeren dat elk stuk in optimale conditie is.

Stralend de dag door

Ben je ook geen ochtendmens en heb je 's ochtends geen zin om je op te maken voordat je dag begint? Geen zorgen! De getalenteerde make-up artiesten van NEE Make-up Milano zorgen ervoor dat je met een perfecte look de deur uitgaat.

Fashion Fun Day

Dit alles vindt plaats in de luxe en comfort van La Réserve Resort van 9:30 tot 11:00 uur. Na het ontbijt gaat je dag vol glamour verder met de ELLE Shopping Day. Struin door de boetieks en ontdek exclusieve aanbiedingen, alleen beschikbaar op deze bijzondere dag.

Meld je gratis aan voor de ELLE Shopping Day (exclusief ontbijt)

De ELLE Breakfast Club is meer dan alleen een ontbijt; het is een verwennerij die je niet wilt missen. Reserveer je plekje en begin je dag op een plek waar luxe, comfort en stijl samenkomen. Tot ziens op 27 april voor een ochtend die net zo schitterend belooft te zijn als jij!

Lees ook : 

Schrijf je in voor de ELLE Shopping Day in Knokke-Heist
Knokke-Heist is opnieuw dé modebestemming van de kust tijdens ELLE Fashion Week
Een verleidelijk parfum voor wie van rozen houdt