Win een romantisch moment in het hart van de grootste wijngaard van België

Gepubliceerd op 13 februari 2024 door ELLE Partner

De grootste wijngaard van België, Domaine du Chant d'Éole, is een unieke plek, boordevol cadeau-ideeën om van te genieten... Win voor Valentijnsdag een romantisch moment in het hart van de wijngaard!

Tussen de wijn, gastronomie en evenementen

Domaine du Chant d'Éole ligt ten zuiden van Mons en vormt het perfecte evenwicht tussen gastronomie, uitzonderlijke evenementen en kwaliteitswijnen. Het is meer dan een wijngaard, het is een plek om te leven, zo biedt de locatie een brede waaier aan buitengewone activiteiten aan. De wijngaard, gespecialiseerd in Chardonnay, produceert bijna 300.000 flessen per jaar, die allemaal finesse, frisheid en elegantie uitstralen.

Presentatie van de producten van het Domaine
© Domaine du Chant d'Éole

Een domein voor iedere smaak

Domaine du Chant d'Éole heeft twee restaurants in het hart van de wijngaard en biedt voor elk wat wils: enerzijds is er gastronomie en een sterrenchef, anderzijds gezelligheid in een traditionele brasserie.

Naast de aangeboden activiteiten kan je er ook terecht voor publieke, privé- en bedrijfsevenementen en voor verschillende rondleidingen die je volledig onderdompelen in het kloppend hart van de geschiedenis van de wijngaard.

Wedstrijd

Wil je ontsnappen aan de drukte en genieten van een moment van rust temidden van het grootste wijndomein van de regio? Doe dan mee aan deze wedstrijd en maak kans op een uitzonderlijk aanbod: bij aankoop van een rondleiding en een proeverij krijg je er een gratis rondleiding en proeverij bij. Dubbel plezier!

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Domaine du Chant d'Éole.

Lees ook:
Samsung Galaxy S24, een snufje couture
"Bird test": de nieuwe TikTok-theorie die zegt of je relatie goed zit
Madeline Events & Productions : De kunst van gepersonaliseerde evenementen