Dit is het nieuwe thema van WECANDANCE 2024

Gepubliceerd op 13 februari 2024 door Lisa Aelvoet
Dit is het nieuwe thema van WECANDANCE 2024WECANDANCE

Dit jaar krijgt WECANDANCE niet alleen een nieuw thema maar ook een nieuwe Creative Director. Met Studio Dennis Vanderbroeck waait een frisse wind door de organisatie van hét fashion festival van België en volgt een thema dat je niet meteen zou verwachten...

Vorige zomer vond alweer de tiende editie plaats van WECANDANCE. Na een decennium gevuld met thema's als Acid Cowboys, Safari Nomads, Sea, Sand & Sun is het nu tijd voor vernieuwing. Met het thema 'Drop in the Light, Rise in the Dark' belooft het festival op zowel 3 & 4 als 10 & 11 augustus een unieke beleving te bieden met kunstinstallaties en vernieuwde stages, die transformeren van licht naar duisternis.

"Het 12-uur durende festival ondergaat een gedaanteverandering van zonlicht naar maanlicht. Met het nieuwe thema, wordt #WECANDANCE24 een rave revolutie die zowel de lichte als de duistere kanten van het leven toont", aldus de gloednieuwe Creative Director Dennis Vanderbroeck.

"We moedigen bezoekers aan hun outfits en looks te kiezen op basis van hun eigen gevoel en persoonlijke interpretatie. Met 'Drop in the Light, Rise in the Dark' willen we ook andere interesses zoals kunst, design en muziek omarmen”, besluit Dennis.

Nood aan outfitinspiratie?

We got you! Weet je niet meteen wat aantrekken bij het horen van het thema? Laat je dan inspireren door onderstaande catwalk looks:

Dit wordt de lineup van WECANDANCE 2024

Op de volledige lineup is het nog even wachten tot 7 maart. Wél licht het festival reeds een tipje van de sluier op wat betreft de stagehosts. Onder andere Kompass Club, Faisal Selects, Stavroz & Friends, Supertoys, Bloody Louis, Burenhinder zullen in augustus op het strand van Zeebrugge te vinden zijn.

Tickets koop je op wecandance.be. Je betaalt €65 voor een dag, €110 voor een weekend, en €200 voor beide weekends.