Weekhoroscoop: jouw voorspellingen van 22 tot 28 januari 2024

Geüpdatet op 21 januari 2024 door Lore Ginneberge
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen van 22 tot 28 januari 2024

Venus is Steenbok brengt een nieuwe diepte in relaties ... Ontdek jouw weekhoroscoop voor de week van 22 tot 28 januari 2024.

Ontdek jouw zonneteken, maanteken en ascendant

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 22 tot 28 januari 2024.

Ram: 19 maart tot 20 april

De energie van de Zon en Pluto in Waterman vult deze week jouw sociale sector. Dit is een tijd van vernieuwing in vriendschappen en groepsdynamieken. Ben je klaar om jezelf te laten zien in een nieuwe sociale kring of oude banden nieuw leven in te blazen?

Liefde: Voor singles, kan de Venus-Jupiter driehoek op zondag een spannende nieuwe ontmoeting brengen. Ben je bereid je hart open te stellen? Voor degenen in een relatie, brengt de Volle Maan in Leeuw op donderdag een kans voor een avontuurlijke date.

Professioneel: De conjunctie tussen Mercurius en Mars op zaterdag kan een doorbraak betekenen in een samenwerkingsproject. Jouw natuurlijke leiderschap komt goed van pas.

Financieel: Venus in Steenbok wijst op een goede tijd voor investeringen in technologie of duurzame projecten. Wees echter voorzichtig met impulsieve uitgaven, zeker rond de Volle Maan.

Benieuwd naar 2024? Ontdek je grote jaarhoroscoop.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Terwijl de Zon en Pluto dansen in Waterman, open je de week met een verfrissende kijk op je persoonlijke groei. De Volle Maan in Leeuw op donderdag brengt een schijnwerper op je carrière. Is het tijd om te schitteren in je professionele leven of een risico te nemen dat je eerder uit de weg ging?

Liefde: Singles, pas op voor oude vlammen die terugkeren onder de invloed van Venus in Steenbok. In relaties, is het tijd om te heroverwegen: groeien jullie samen of apart?

Professioneel: Deze week is perfect voor netwerken; jouw natuurlijke charme is versterkt door de Venus-Jupiter driehoek op zondag. Houd je ogen open voor onverwachte kansen.

Financieel: Financiële stabiliteit is binnen handbereik, maar de conjunctie tussen Mercurius en Mars vraagt om voorzichtigheid in investeringen. Kan je de verleiding weerstaan om groot uit te geven?

Benieuwd naar 2024? Ontdek je grote jaarhoroscoop.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Deze week start met een mentale boost, dankzij de Zon en Pluto in Waterman. Je voelt je aangetrokken tot nieuwe ideeën en concepten. De conjunctie tussen Mercurius en Mars op zaterdag maakt je scherp en vindingrijk, perfect voor het oplossen van complexe problemen.

Liefde: Voor singles is dit een week van intellectuele verbindingen; zoek iemand die je geest stimuleert. In een relatie? De Volle Maan op donderdag nodigt uit tot diepgaande gesprekken.

Professioneel: Jouw communicatievaardigheden zijn je grootste troef deze week. Gebruik ze om te netwerken en je ideeën te verkopen.

Financieel: Met Venus in Steenbok, is het een goede tijd om je financiën te herzien. Misschien ontdek je een slimme manier om meer te besparen of te investeren.

Benieuwd naar 2024? Ontdek je grote jaarhoroscoop.

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

De Volle Maan in Leeuw op donderdag brengt een emotionele intensiteit, Kreeft. Het is een tijd voor zelfreflectie en het omarmen van innerlijke veranderingen. Hoe kun je je emoties in balans brengen met je dagelijkse routine?

Liefde: Deze week draait het om diepe emotionele verbindingen. Voor singles, kijk verder dan de oppervlakte. In relaties, deel je diepste gevoelens en angsten.

Professioneel: Met de Zon en Pluto in Waterman, vind je kracht in samenwerking. Jouw aangeboren empathie is geen obstakel, maar je kracht.

Financieel: De Venus-Jupiter driehoek moedigt je aan om te investeren in je welzijn. Misschien is het tijd om die spa-behandeling te boeken of te investeren in een nieuwe hobby.

Benieuwd naar 2024? Ontdek je grote jaarhoroscoop.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

De Volle Maan in jouw teken op donderdag zorgt voor een explosie van zelfexpressie en charisma. Is het tijd om je innerlijke ster te laten stralen of die creatieve passieprojecten te lanceren?

Liefde: Singles, je magnetisme trekt bewonderaars aan als vlinders naar het licht. Geniet met volle teugen van de spotlights! In relaties brengt Venus in Steenbok op dinsdag een diepere, meer aardse verbinding die veel verder gaat dan het fysieke.

Professioneel: Deze week is jouw podium, Leeuw. Laat je leiderschapskwaliteiten zien, vooral tijdens de Mercurius-Mars conjunctie aan het einde van de week.

Financieel: De driehoek tussen Venus en Jupiter op zondag kan leiden tot een onverwachte financiële meevaller. Misschien een oude schuld die wordt terugbetaald of een verrassende bonus.

Benieuwd naar 2024? Ontdek je grote jaarhoroscoop.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Met de Zon en Pluto in Waterman, is het een week van innerlijke ontdekkingen. Sta jezelf toe om oude gewoontes te herzien. Misschien vind je een nieuwe benadering voor langlopende uitdagingen.

Liefde: Singles, de Volle Maan brengt een kans voor zelfreflectie - wat zoek je echt in een partner? In relaties, is het een perfect moment voor gezamenlijke wellness-activiteiten.

Professioneel: De conjunctie tussen Mercurius en Mars kan wat werkgerelateerde stress veroorzaken. Het is belangrijk om geduldig en georganiseerd te blijven.

Financieel: Venus in Steenbok moedigt je aan om te investeren in zelfontwikkeling. Denk aan cursussen of boeken die je horizon kunnen verbreden.

Benieuwd naar 2024? Ontdek je grote jaarhoroscoop.

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Deze week ben je de sociale vlinder, dankzij de Zon en Pluto in Waterman. Jouw netwerkvaardigheden zijn op hun hoogtepunt. Zou een toevallige ontmoeting kunnen leiden tot een spannende nieuwe vriendschap of zelfs een carrièrekans?

Liefde: Voor singles, houd je ogen open tijdens sociale evenementen - de liefde kan zich verbergen waar je het het minst verwacht. In relaties, geniet van de harmonie en plan een romantisch avondje uit.

Professioneel: De Mercurius-Mars conjunctie maakt je extra overtuigend. Gebruik deze kracht om je ideeën te promoten en zie tegenstanders als een challenge om te overwinnen.

Financieel: De Venus-Jupiter driehoek op zondag kan een financiële meevaller met zich meebrengen, misschien via een vriend of sociaal netwerk.

Benieuwd naar 2024? Ontdek je grote jaarhoroscoop.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Met de Zon en Pluto in jouw tegenovergestelde teken, Waterman, is deze week een tijd van tegenstrijdigheden. Je wordt uitgedaagd om je diepste emoties en verlangens onder ogen te zien. Hoe ga je om met deze innerlijke strijd?

Liefde: Singles, verwacht een magnetische aantrekkingskracht met iemand die je intellectueel uitdaagt. In relaties, is dit het moment om verborgen zorgen te delen en samen sterker te worden.

Professioneel: De Mercurius-Mars conjunctie op zaterdag kan leiden tot krachtige, maar potentieel conflictueuze, discussies op het werk. Gebruik je scherpe inzicht om door de spanning heen te snijden.

Financieel: De Volle Maan in Leeuw brengt een kans om je financiën te heroverwegen. Is het tijd om risico's te nemen of juist om te sparen?

Benieuwd naar 2024? Ontdek je grote jaarhoroscoop.

 

 

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

Deze week staat in het teken van avontuur en uitbreiding van je horizon, met dank aan de Zon en Pluto in Waterman. Welke nieuwe ervaringen wachten op jou?

Liefde: Singles, de Volle Maan in Leeuw moedigt je aan om buiten je comfortzone te treden in je liefdesleven. In relaties is dit het perfecte moment om samen nieuwe activiteiten te ondernemen.

Professioneel: De Venus-Jupiter driehoek op zondag brengt geluk in je carrière. Blijf openstaan voor onverwachte kansen en twijfel niet wanneer die zich voordoen.

Financieel: Met Venus in Steenbok, focus je op langetermijninvesteringen. Denk aan duurzame keuzes die niet alleen financieel, maar ook ecologisch voordelig zijn.

Benieuwd naar 2024? Ontdek je grote jaarhoroscoop.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Met Venus die deze week jouw teken binnenkomt, sta je in het teken van zelfliefde en waardering. Hoe kun je jezelf beter verzorgen en waarderen?

Liefde: Voor singles, straal zelfvertrouwen uit en zie hoe je aantrekkingskracht toeneemt. In relaties brengt de conjunctie tussen Mercurius en Mars de noodzaak van heldere communicatie naar voren. Durf je te zeggen wat er echt op je hart ligt?

Professioneel: De Volle Maan in Leeuw kan een hoogtepunt in je carrière markeren. Ben je klaar om in de schijnwerpers te staan en je talenten te laten schitteren?

Financieel: De driehoek tussen Venus en Jupiter op zondag brengt financiële stabiliteit. Misschien is het tijd om die langverwachte aankoop te doen of te investeren in een project dat je na aan het hart ligt.

Benieuwd naar 2024? Ontdek je grote jaarhoroscoop.

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Het is jouw seizoen! Deze week, met de Zon en Pluto in jouw teken, is het een tijd van krachtige zelfexpressie en persoonlijke transformatie. Ben je klaar om je ware zelf te onthullen en je unieke pad te volgen?

Liefde: Singles, deze periode is ideaal voor zelfontdekking, wat op termijn leidt tot diepere connecties. Voor degenen in een relatie, de Volle Maan in Leeuw benadrukt het belang van evenwicht tussen onafhankelijkheid en samen zijn. Weet je nog voldoende wie je bent zonder de ander?

Professioneel: Jouw innovatieve ideeën krijgen aandacht. De Mercurius-Mars conjunctie op zaterdag zorgt voor een moment van helderheid. Gebruik dit om je doelen vooruit te helpen.

Financieel: Venus in Steenbok moedigt aan om slim te investeren in technologie of duurzame projecten. Houd je ogen open voor trends die passen bij jouw waarden.

Benieuwd naar 2024? Ontdek je grote jaarhoroscoop.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Met de Zon en Pluto in het teken van Waterman, word je deze week uitgenodigd om je spirituele en creatieve kant te verkennen samen met anderen. Hoe kun je je intuïtie gebruiken om je te leiden in je dagelijkse leven?

Liefde: Voor singles, is het een tijd van mystieke ontmoetingen. Misschien vind je de liefde op een spiritueel evenement. In relaties, deel je dromen en aspiraties; dit brengt jullie dichter bij elkaar.

Professioneel: De Volle Maan in Leeuw licht je carrièresector op. Dit is een kans om te schitteren in creatieve projecten.

Financieel: De driehoek tussen Venus en Jupiter op zondag kan een welkome boost in je inkomen betekenen. Misschien is het tijd om te investeren in een creatieve hobby of een kunstproject dat je al lang wilde beginnen.

Benieuwd naar 2024? Ontdek je grote jaarhoroscoop.