De grote jaarhoroscoop van 2024 voor Waterman

Geüpdatet op 6 december 2023 door Lore Ginneberge
De grote jaarhoroscoop van 2024 voor Waterman

De jaarhoroscoop voor Waterman is er! 2024 staat voor nieuwe ervaringen in de liefde, durf op het werk en het loslaten van dingen die je niet meer dienen.

Wat brengt 2024 voor sterrenbeeld Waterman?

2024 wordt een jaar gericht op financiële zelfwaardering en effectiviteit, onder meer dankzij de invloed van Saturnus in Vissen. Je sociale en rebelse aard wordt getemperd door een back to basics-aanpak. De planeet Uranus, beïnvloed door de praktische Stier, brengt verandering in kleine stapjes, waarbij je vooral geduld zal moeten tonen. De retrograde van Uranus van september tot het einde van het jaar biedt reflectietijd, waarbij je geduld nogmaals op de proef wordt gesteld. Let vooral op de Volle Maan in jouw teken in augustus, een tijd van afronding en loslaten, waarbij je meer focust op wat je gewonnen hebt dan op wat je verloren hebt.

Liefdeshoroscoop voor 2024

Liefde in 2024 voor Waterman wordt beïnvloed door Saturnus in jouw geldzone, jullie gedeelde financiën wordt dan ook een belangrijk topic in relaties. In de eerste helft van het jaar, met Venus in jouw teken van half februari tot half maart, ben je in de stemming om nieuwe dingen te proberen. Deze periode is perfect voor het verkennen van niet-traditionele relaties en datingapps.

Met Mercurius in Stier van half mei tot begin juni, kan je normaal open houding in de liefde heel wat conservatiever worden. Conflicten kunnen ontstaan wanneer je partner je overtuigingen uitdaagt. De Nieuwe Maan in Leeuw begin augustus brengt drama en opwinding in het leven van singles. Het einde van de zomer kan leiden tot intense connecties met de focus op het fysieke. Het belangrijkste: wees open en bereid om nieuwe ervaringen in de liefde te omarmen. Mars belooft in november en december vuurwerk in relaties, met een kans om de vlam opnieuw aan te wakkeren.

Carrière en werkhoroscoop voor 2024

Je carrière in 2024 draait om serieuze zelfreflectie en zelfwaardering, met Saturnus in je communicatiezone. Je zal nieuwe manieren ontdekken om je carrière te boosten. Omdat de planeet Saturnus in Vissen staat, brengt dat ook voor jou de creativiteit en inspiratie die je zoekt. Het vinden van de balans tussen plezier en werk is cruciaal voor ultieme voldoening. Je krijgt ook een groter gevoel van verantwoordelijkheid, wat helpt om naar het volgende niveau te gaan of een nieuwe, meer bevredigende baan te vinden.

Financiële horoscoop voor 2024

Venus in Ram in april moedigt je aan om te streven naar promoties of nieuwe mogelijkheden. Uranus in Stier biedt het hele jaar door  mogelijkheden om je inkomen te verhogen. Wees geduldig en onderhandel over je salaris en andere voordelen. Wees geduldig met langetermijninvesteringen en blijf op de hoogte van wereldwijde financiële trends. Mars in Leeuw vanaf november verhit je financiële kansen, dus wees bereid om risico's te nemen en je financiële doelen hoog te stellen.

Onderwijs en studie in 2024

Studenten kunnen in het begin van het jaar uitdagingen ervaren, maar tussen februari en maart zal de focus op studies toenemen. April, augustus en november kunnen moeilijk zijn, maar constante aandacht voor studies zal helpen. Voorbereiding op competitieve examens is het meest succesvol van maart tot augustus. De wens om in het buitenland te studeren kan dit jaar werkelijkheid worden, met kansen van januari tot maart, in augustus en van oktober tot december.

Belangrijke astrologische data voor Waterman in 2024

  • Zon in Waterman: van 20 januari tot 18 februari
  • Pluto in Waterman: van 20 januari tot 1 september
  • Mercurius in Waterman: vanaf 5 februari
  • Nieuwe maan in Waterman: 9 februari
  • Mars in Waterman: vanaf 13 februari
  • Venus in Waterman: vanaf 16 februari
  • Pluto retrograde in Waterman: van 2 mei tot 11 oktober
  • Volle maan in Waterman: 19 augustus
  • Pluto in Waterman: vanaf 19 november
  • Venus in Waterman: vanaf 7 december