De grote jaarhoroscoop van 2024 voor Kreeft

Gepubliceerd op 3 december 2023 door Lore Ginneberge
De grote jaarhoroscoop van 2024 voor Kreeft

De jaarhoroscoop voor Kreeft is er! Misschien vind je in 2024 je soulmate, wordt je inzet beloond op het werk of komen er nieuwe bijverdiensten op je pad.

Wat brengt 2024 voor sterrenbeeld kreeft?

2024 is een jaar van groei en uitbreiding voor jouw teken, met nadruk op nieuwe ervaringen en zelfontplooiing. Saturnus in Vissen, actief in je negende huis van expansie en avontuur, stimuleert een gezonde nieuwsgierigheid en moedigt je aan om je kennis en overtuigingen te verbreden. De maanfasen, zoals de maansverduistering eind maart en de totale zonsverduistering begin april, zijn sleutelmomenten voor jou om te profiteren van grote levensveranderingen.

Liefdeshoroscoop voor 2024

Voor singles biedt 2024 kansen om nieuwe liefdesconnecties te vinden, vooral tijdens kunstgerelateerde lessen of spirituele activiteiten, dankzij Saturnus' reis door mede-waterteken Vissen. Met Venus in jouw teken vanaf 17 juni, wordt jouw zoektocht naar een langdurige relatie versterkt. Ontmoetingen met emotionele watertekens zoals Schorpioen en Vissen kan je ervan doen overtuigen dat soulmates echt bestaan. Voor Kreeften in een relatie wordt 2024 een jaar van diepe emotionele verbindingen en gezamenlijke groei, met kansen voor creatieve en financiële samenwerkingen, met name rond februari en april, dankzij de invloed van Mercurius en Venus.

Carrière en werkhoroscoop voor 2024

Je carrière ziet er veelbelovend uit in 2024. De invloed van Saturnus en de aanwezigheid van Jupiter in het tiende huis zorgen voor erkenning en waardering op het werk. Verwacht lof voor je inzet en efficiëntie. Jupiter's verhuizing naar het elfde huis op 1 mei verbetert relaties met leidinggevenden en collega's. Professionele netwerkmogelijkheden dit jaar kunnen cruciaal zijn voor je carrièregroei. Ben je klaar om meer verantwoordelijkheden op te nemen?

Financiële horoscoop voor 2024

Financieel gezien zal 2024 een gemengd beeld laten zien. Het partnerschap van Saturnus met creatieve Vissen in je uitbreidingszone wijst op nieuwe manieren om geld te verdienen. Jupiter in Stier tot eind mei helpt bij het opbouwen van een solide professionele reputatie, wat gunstig kan zijn voor je financiën. Wees echter voorzichtig met uitgaven en zorg voor een goede balans tussen inkomsten en uitgaven.

Onderwijs en studie in 2024

Voor studenten biedt 2024 kansen voor succes, vooral in competitieve richtingen. Jouw geheugen en intelligentie worden versterkt door de invloed van Mercurius en Venus. Het begin van het jaar is gunstig voor het behalen van succes in examens of proeven, en de periodes van mei, augustus en november-december zijn vooral gunstig voor het verkrijgen van een overheidsbaan of succes in hoger onderwijs.

Belangrijke astrologische data voor Kreeft in 2024

  • Venus in Kreeft: vanaf 17 juni
  • Mercurius in Kreeft: vanaf 17 juni
  • Zon in Kreeft: vanaf 20 juni
  • Saturnus retrograde in Vissen: 29 juni - 15 november
  • Neptunus retrograde in Vissen: 2 juli - 7 december
  • Nieuwe Maan in Kreeft: 5 juli
  • Mars in Kreeft: vanaf 4 september
  • Gedeeltelijke maansverduistering in Vissen: 17 september