Weekhoroscoop: jouw voorspellingen van 25 tot 31 december 2023

Geüpdatet op 14 december 2023 door Lore Ginneberge
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen van 25 tot 31 december 2023

Een onverwachte middernachtkus op oudejaarsavond of een onverwachte financiële meevaller? Ontdek jouw weekhoroscoop voor de week van 25 december 2023.

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 25 tot 31 december 2023.

Ram: 19 maart tot 20 april

Alle ogen op jou, Ram! Met Mercurius in Boogschutter, voel je een sterke drang om je diepste gedachten te delen. Pas wel op voor een onnodige irritatie, want je woorden kunnen soms scherper zijn dan bedoeld. De combinatie van Mercurius en Mars in Boogschutter moedigt je aan om je idealen te volgen, maar zorgt ook voor een eigenwijze houding.

Liefde: Singles, deze week zit vol mogelijkheden. Een flirtwedstrijd met de barman op een feestje, misschien? Relaties krijgen een energieboost door openhartige gesprekken over gezamenlijke doelen voor het nieuwe jaar. Dankzij de Venus -Neptunus driehoek, sta je open voor romantische gebaren, maar vermijd het projecteren van je eigen idealen op je partner.

Carrière: Op het werk ben je geneigd om met volle overtuiging jouw visie te presenteren. Wees echter alert voor het Mercurius-Neptunus vierkant op woensdag; misverstanden kunnen optreden, vooral tijdens eindejaarsbesprekingen.

Financieel: Jupiter eindigt haar retrograde in Stier, wat kan leiden tot onverwachte financiële meevallers. Het is een uitstekende tijd om te investeren in persoonlijke groei en ontwikkeling.

Benieuwd naar 2024? Ontdek je grote jaarhoroscoop.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Stier, jouw week draait om balans. Jupiter beëindigt haar retrograde in jouw teken, wat een perfect moment is om je financiën te heroverwegen en te kijken naar langdurige investeringen. De transit van Venus naar Boogschutter op vrijdag betekent dat je liefdesleven een vrolijke en avontuurlijke draai krijgt, maar blijf trouw aan je waarden.

Liefde: Voor singles brengt het Venus-Pluto sextiel op vrijdag een intense ontmoeting met iemand die je al langer op het oog had. Relaties worden verdiept en je voelt je meer verbonden dan ooit, misschien door een gezamenlijk project of het plannen van een verrassingsreisje.

Carrière: Wees voorzichtig met het nemen van grote beslissingen op het werk, vooral rond woensdag. De Mercurius-Mars conjunctie kan zorgen voor impulsieve acties, die niet altijd goed uitpakken.

Financieel: De afsluiter van Jupiter's retrograde in jouw teken brengt een kans op financiële groei. Misschien is het tijd om die spaarrekening te bekijken en te plannen voor het komende jaar.

Benieuwd naar 2024? Ontdek je grote jaarhoroscoop.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Deze week is een mix van dromen en actie voor jou, Tweelingen. Met Mercurius in Boogschutter, vind je het gemakkelijk om je gedachten en ideeën te delen. De Venus-Neptunus driehoek brengt een zweem van romantiek en creativiteit in je leven. Wees echter op je hoede voor het Mercurius-Neptunus vierkant op woensdag; het kan leiden tot verwarring en misverstanden.

Liefde: Singles, je zou wel eens de ster van het feest kunnen zijn tijdens nieuwjaarsfeestjes, met sprankelende conversaties die leiden tot een onverwachte romantische interesse. Voor degenen in een relatie, brengt deze week een gelegenheid om samen te dromen over jullie toekomst.

Carrière: Jouw creatieve ideeën zijn goud waard op het werk, maar pas op met het communiceren ervan. Misverstanden kunnen roet in het eten gooien, zorg dat niemand met je voorstellen gaat lopen!

Financieel: Hoewel je misschien geneigd bent om uit te geven aan eindejaarsfestiviteiten, herinner jezelf eraan om slim te zijn met je geld. Jupiter's invloed in Stier wijst op een goede tijd om je financiën te herzien en slim te investeren.

Benieuwd naar 2024? Ontdek je grote jaarhoroscoop.

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Kreeft, jouw intuïtie is deze week je gids. Met de Venus-Neptunus driehoek, voel je een verhoogd empathisch vermogen, wat je helpt om op een dieper niveau te verbinden met mensen om je heen. De Mercurius in Boogschutter verschuiving daagt je uit om over je innerlijke waarheden te communiceren, maar pas op voor de valkuilen van overanalyse.

Liefde: Voor singles kan een toevallige ontmoeting tijdens een feestelijke middernachtkus uitgroeien tot iets meer. In relaties is dit een tijd voor diepgaande gesprekken en het delen van verborgen verlangens, mogelijk tijdens een gezellige filmavond thuis.

Carrière: Op het werk moet je oppassen dat je niet verstrikt raakt in details, vooral bij het plannen van projecten voor het nieuwe jaar. De Mercurius-Mars conjunctie op woensdag kan leiden tot enthousiaste, maar soms onrealistische ideeën.

Financieel: Het einde van Jupiter's retrograde in Stier belooft positieve ontwikkelingen in je financiële sector. Overweeg het maken van een spaarplan voor het komende jaar.

Benieuwd naar 2024? Ontdek je grote jaarhoroscoop.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Leeuw, jouw charisma straalt deze week nog meer dan gewoonlijk! Met Mercurius in Boogschutter, vind je het heerlijk om in het middelpunt van de aandacht te staan en je gedachten te delen. Het Venus-Pluto sextiel op vrijdag brengt een intensiteit in je liefdesleven, perfect voor een onvergetelijk oud en nieuw.

Liefde: Let op voor een onverwachte romantische spark tijdens een nieuwjaarsfeestje komend weekend. Voor Leeuwen in een relatie is dit een tijd om de liefde te vieren met een extravagante date of een verrassingsuitje. Wat wordt jullie eerste trip van 2024?

Carrière: De Mars-Mercurius conjunctie kan je soms wat te assertief maken in discussies op het werk. Wees voorzichtig om niet over anderen heen te walsen met je ideeën.

Financieel: Jupiter's beweging in Stier opent mogelijkheden voor financiële groei. Dit kan een goed moment zijn om te investeren in een creatief project of een nieuwe hobby.

Benieuwd naar 2024? Ontdek je grote jaarhoroscoop.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Maagd, deze week staat in het teken van harmonie en orde. De invloed van Mercurius in Boogschutter moedigt je aan om te communiceren met diepgang en zinvolheid, maar pas op voor te veel zelfkritiek. De Venus-Neptunus driehoek zorgt voor een zachte, romantische sfeer in je leven.

Liefde: Dit is geen moment om ware liefde te zoeken, maar wel om te genieten van je vrije tijd, je vriendschappen en familie. Voor Maagden in relaties is dit een ideale tijd om samen te ontspannen en te genieten van elkaars gezelschap, misschien met een gezamenlijke hobby of project.

Carrière: Op het werk, zorg dat je communicatie helder en direct is. De Mercurius-Neptunus vierkant kan zorgen voor verwarring rondom instructies of deadlines.

Financieel: Met de verschuiving van Jupiter in Stier, is dit een goed moment om je financiën te herzien en te plannen voor het komende jaar. Overweeg investeringen die zowel veilig als potentieel winstgevend zijn.

Benieuwd naar 2024? Ontdek je grote jaarhoroscoop.

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Jouw sociale leven staat deze week in de schijnwerpers. De verschuiving van Venus naar Boogschutter op vrijdag brengt een luchtige, vrolijke energie in je liefdesleven en vriendschappen. Mercurius in Boogschutter moedigt je aan om diepere gesprekken te voeren, kies alleen een gesprekspartner uit die echt op hetzelfde niveau zit.

Liefde: Je raakt mogelijks weer in contact met een oude vlam tegen tijdens de feestdagen, maar vraag jezelf af of deze hernieuwde connectie echt past bij je huidige levensfase. De Venus-Neptunus driehoek brengt een diepe, bijna telepathische verbinding met je partner. Samen reflecteren op het afgelopen jaar tijdens een romantisch diner kan tot verrassende inzichten leiden..

Carrière: Op het werk neemt de eindejaarsmoeheid toe. Zorg ervoor dat je voldoende rust neemt om in het nieuwe jaar alles te kunnen geven.

Financieel: Het einde van Jupiter's retrograde in Stier kan een positieve wending geven aan je financiële situatie. Overweeg om een vision board te maken voor je financiële doelen.

Benieuwd naar 2024? Ontdek je grote jaarhoroscoop.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Deze week is intens transformerend voor jou, Schorpioen. Met de Venus-Neptunus driehoek voel je een verhoogde behoefte aan emotionele verbinding en creatieve expressie. De Mercurius-Mars conjunctie kan leiden tot gepassioneerde, maar soms te directe communicatie.

Liefde: Deze week voel je een onweerstaanbare drang om een oude relatie te heroverwegen, mogelijk aangewakkerd door een nostalgisch moment onder de invloed van de Venus-Neptunus driehoek. Een diepgaande zelfreflectie kan je helpen te beslissen of dit pad het waard is om opnieuw te bewandelen. De energie van de Venus-Pluto sextiel inspireert jou en je partner om samen een verborgen droom of wens te verkennen.

Carrière: Wees voorzichtig met het uiten van je mening op het werk; je woorden kunnen scherper overkomen dan je bedoelt. De Mercurius-Neptunus vierkant op woensdag kan leiden tot miscommunicatie.

Financieel: Het is een goed moment om je spaarrekening te herzien en te plannen voor het komende jaar. Misschien is het tijd om die financiële kater aan te pakken en te starten met een spaarplan.

Benieuwd naar 2024? Ontdek je grote jaarhoroscoop.

 

 

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

Boogschutter, jouw energie is deze week onstuitbaar. Met zowel Mercurius als Mars in jouw teken, zit je boordevol ideeën en plannen. Wees echter voorzichtig dat je niet te impulsief wordt, vooral in beloftes die je maakt en misschien niet allemaal kunt waarmaken.

Liefde: Je vindt deze week verrassende vreugde in het alleen zijn, misschien door een persoonlijk project of hobby op te pakken die je altijd al wilde doen. De transit van Venus naar jouw teken moedigt zelfliefde en persoonlijke groei aan. In een relatie? Jullie kunnen besluiten om samen een belangrijke beslissing te nemen, zoals het kopen van een huis of het plannen van een lange reis.

Carrière: Op het werk kun je de neiging hebben om alles te geven en nieuwe projecten met enthousiasme te starten. Zorg ervoor dat je realistisch blijft en je niet overwerkt.

Financieel: De Venus in Boogschutter transit op vrijdag kan je aansporen om te investeren in persoonlijke ontwikkeling. Overweeg cursussen of workshops die je creativiteit en vaardigheden kunnen versterken.

Benieuwd naar 2024? Ontdek je grote jaarhoroscoop.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Steenbok, reflectie en planning zijn jouw thema's deze week. Het Venus-Pluto sextiel op vrijdag brengt een kans voor diepgaande emotionele verbindingen, zowel in je persoonlijke als professionele leven. Met Jupiter die haar retrograde in Stier beëindigt, is dit een uitstekende tijd voor het zetten van financiële doelen en het maken van plannen voor het komende jaar.

Liefde: In plaats van een romantische love interest, brengt deze week dieper inzicht in wat je echt zoekt in een partner. Een moment van introspectie, tijdens een rustige activiteit, opent je ogen voor nieuwe mogelijkheden in de liefde. De Venus-Pluto sextiel moedigt koppels aan om samen te werken aan het verbeteren van jullie thuisomgeving. Dit kan iets eenvoudigs zijn, zoals het herinrichten van een kamer, wat zorgt voor een vernieuwde harmonie en verbinding.

Carrière: Wees voorzichtig met het nemen van grote beslissingen deze week. De Mars-Mercurius conjunctie kan leiden tot overhaaste acties. Neem de tijd om te reflecteren en strategisch te plannen.

Financieel: De verschuiving van Jupiter in jouw financiële sector belooft groei, maar het is ook een moment om een spaarrekening te starten of te herzien. Goede voornemens op financieel gebied kunnen nu vruchten afwerpen.

Benieuwd naar 2024? Ontdek je grote jaarhoroscoop.

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Waterman, jouw creatieve en innovatieve geest schittert deze week. Met Mercurius in Boogschutter vind je nieuwe manieren om je ideeën te communiceren en te delen. Pas echter op voor misverstanden, vooral rondom het Mercurius-Neptunus vierkant op woensdag.

Liefde: Je zult deze week meer genieten van sociale interacties met vrienden dan van romantische avonturen. Een diepgaand gesprek met een goede vriend kan een nieuw perspectief op liefde bieden, wat je helpt om klaar te zijn voor een toekomstige relatie. De creatieve energieën van de Venus-Neptunus driehoek stimuleren koppels om samen een artistiek project te starten. Dit kan variëren van het schilderen van een kamer tot het schrijven van een verhaal, wat jullie band versterkt door gedeelde expressie.

Carrière: Op het werk kun je last hebben van een creatieve blokkade door de feestdagenmoeheid. Neem de tijd om een frisse neus te halen en nieuwe inspiratie op te doen.

Financieel: Met Jupiter die haar retrograde in Stier beëindigt, is dit een ideaal moment om te kijken naar langetermijninvesteringen of een nieuw financieel plan te maken.

Benieuwd naar 2024? Ontdek je grote jaarhoroscoop.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Voor Vissen is deze week een tijd van dromen en reflectie. De Venus-Neptunus driehoek versterkt je intuïtie en creativiteit, waardoor je je meer verbonden voelt met anderen op een emotioneel niveau. De Mercurius in Boogschutter transit helpt je om je diepste gedachten en gevoelens te uiten.

Liefde: Singles, dit kan de week zijn waarin je een diepe, spirituele connectie voelt met iemand die je al veel langer kende maar plots op een andere manier ziet. Voor degenen in een relatie, is dit een perfecte tijd om te genieten van elkaars gezelschap, tijdens een relaxte dag in bed blijven na een lange nacht feesten, of het bezoeken van een tentoonstelling of concert.

Carrière: Wees voorzichtig met het communiceren van complexe ideeën op het werk; misverstanden kunnen optreden door de Mercurius-Neptunus vierkant. Het is een goed moment om te reflecteren op je carrièredoelen en creatieve projecten.

Financieel: De Venus in Boogschutter transit later in de week kan een impuls geven aan je financiële creativiteit. Overweeg het maken van een vision board om je financiële dromen en doelen te visualiseren.

Benieuwd naar 2024? Ontdek je grote jaarhoroscoop.