WEDSTRIJD – Doe mee en win een prachtige gouden armband met robijnen kralen

Geüpdatet op 23 november 2023 door ELLE Partner

Kerst staat voor de deur. Wie droomt er dan niet van een elegant juweeltje, met 18 karaat goud en robijnen steentjes, om zelf te dragen of onder de boom te leggen? ELLE geeft al haar lezers de kans om deze luxueuze armband te winnen dankzij een exclusieve wedstrijd.

Mère & Fille: een mooi familieverhaal

Alles begon in 2010. Na een onaangename ervaring met een valse Indiaanse saffier besliste Ghislaine zich te verdiepen in de fascinerende wereld van edelstenen. Ze was vastberaden en rondde een eerste opleiding af bij de Société Royale Belge de Gemmologie. Om haar expertise in de edelsteenkunde nog verder uit te breiden, trok ze vervolgens naar de Hoge Raad van Diamant. Tegelijkertijd ontwierp haar dochter Laurence Marie juwelen en droomde ze van een eigen collectie. Dochterlief trad dan ook in de voetsporen van haar moeder en startte met een opleiding gemmologie. Daarna specialiseerde ze zich als ontwerpster aan de prestigieuze Gemological Institute of America (GIA), het startschot van haar carrière.

In 2014 vereeuwigden ze hun sterke band met de oprichting van Mère & Fille. Ghislaine, met haar getrainde oog voor de mooiste edelstenen, en Laurence Marie, met haar ontwerptalent, sloegen de handen in elkaar. Ze gaan zelfs een stap verder dan juwelen verkopen: ze bieden een luisterend oor, geven advies en creëren gepersonaliseerde stukken die voldoen aan de wensen en het budget van hun klanten.

Win de “Gourmandise” armband met robijn

De feesten naderen met rasse schreden. We gaan dus met z’n allen op zoek naar het perfecte, onvergetelijke cadeau voor onze geliefden. En wat is er dan beter dan een juweeltje van de mooiste kwaliteit? Zoals bijvoorbeeld de armband met de naam “Gourmandise” robijn uit de collectie van Mère & Fille. 18 karaat goud en schitterende robijnen die delicaat rond de pols zitten met een ketting van 17 cm lang. De armband met een waarde van 470 euro werd met veel zorg en oog voor detail gecreëerd. Het is de perfecte uiting van de filosofie van het merk: de traditionele kunst van juwelen laten samensmelten met de unieke persoonlijkheid van elke klant.

©Mère & Fille

Wie deelneemt aan deze exclusieve wedstrijd maakt niet alleen kans op deze schitterende armband. De winnaar zal immers ook de persoonlijke service van Mère & Fille zelf mogen ervaren. De perfecte gelegenheid om Kerst dit jaar extra speciaal te maken.

Doe mee, deel dit met vrienden en familie maar durf vooral te dromen!

 

Dit artikel werd geschreven in nauwe samenwerking met Mère & Fille.

LEES OOK:
De beste cadeaus voor foodies
De twee nieuwe must-have Balmain horloges zullen elke vrouw bekoren
Deze 4 trending winterjassen verdienen een plaats in je kast