Hebben: de meest stijlvolle én effectieve loopband die er is

Geüpdatet op 8 december 2023 door ELLE Partner
Hebben: de meest stijlvolle én effectieve loopband die er is ©Technogym Run

Na de home office, maakt nu ook de home gym furore. Want hoe lager de drempel om te sporten, hoe beter je je routine kan volhouden - ongeacht het weer.

Sinds de pandemie zit hardlopen in de lift. Nu de dagen grijzer en korter worden, komt de sport bij velen op een laag pitje te staan. Behalve voor wie investeert in een loopband. Deze laat je immers toe om onverminderd te trainen op een tijdsefficiënte manier. De nieuwste loopband van cultmerk Technogym, de Technogym Run, zorgt niet alleen voor een veilige, persoonlijke training aangepast aan je niveau, maar staat ook mooi in je interieur. Twee vliegen in een klap dus!

Hi-tech & high-quality

De Technogym Run vloeit voort uit meer dan dertig jaar expertise en knowhow. Deze uit zich  in een hi-tech en high-quality loopband, geschikt voor zowel amateur- en marathonlopers als fitnessliefhebbers. De ruime keuze aan trainingen - van hardlopen tot krachttraining en bootcamps - maken van de Technogym Run bovendien het ideale toestel voor het hele gezin.

Trainingen op maat

Via de ingebouwde console heb je toegang tot talloze trainingsprogramma's en -modi (cardio, kracht, of hoge intensiteit), on-demand video-workouts en -trainingen. Zo kan je niet  alleen kiezen voor sessies onder leiding van een trainer maar ook voor immersieve outdoortrainingen, waarbij de loopband rekening houdt met jouw snelheid en bovendien de helling assimileert van de gekozen route. Daarenboven biedt de Technogym Run heel wat entertainment opties waardoor je ook tijdens je looptraining je favoriete Netflix-serie kan bekijken.

Een vrouw loopt op de loopband
©Technogym Run

Heerlijk loopgevoel

De lamellenbandtechnologie garandeert een heerlijik loopgevoel door de reactiviteit en elastische respons van een atletiekbaan na te bootsen. Het grote loopoppervlak biedt dan weer ruimte voor lange passen en vrije bewegingen waardoor je je niet hoeft in te houden.  Zo kan jij het onderste uit de kan halen en er volledig voor gaan.

Push-modus

De Technogym Run laat je toe om voor het eerst alle delen van het lichaam te trainen die er toe doen voor hardloopprestaties. Denk: je benen, buik- en bilspieren. Zo kan je door middel van de push-modus de weerstand aanpassen tot maar liefst 55 kg. Volg je een van de high intensity bootcamptrainingen op de ingebouwde console, dan wissel je weerstandsoefeningen af met krachtoefeningen, net zoals tijdens je favoriete HIT-les, maar dan lekker thuis.

De Technogym Run is verkrijgbaar vanaf €9.900 op technogym.com

Technogym Run
©Technogym Run

Shop it

Dit artikel is opgesteld in nauwe samenwerking met Technogym.
Technogym.com

LEES OOK:

Wat vond je ervan? De exclusieve ontdekking van Narciso Rodriguez’ nieuwe parfum
Odrie: De nieuwe ster aan het duurzame juwelenfirmament
Shopping: 5 coole duurzame sneakermerken