TOP 10: trendy tieners

Geüpdatet op 19 april 2019 door Laure Vandendaele
TOP 10: trendy tieners

top10tieners

Niemand heeft ooit beweerd dat de tienerjaren een pretje zijn. Onvoorspelbare huidproblemen, wispelturige jongens, herhalingstoetsen en examens, strafstudie, op tijd thuis zijn L.O.,...Aan de andere kant is er de grote vakantie en een onbetaalbare vrijheid die je pas op latere leeftijd weet te appreciëren. Deze beroemde tieners genieten alvast van hun teenage dream, al is dat net een tikkeltje gemakkelijker met een gespijsde bankrekening. (al dan niet die van moeder en/of vader)

LEES OOK: Zoon van Jude Law maakt catwalkdebuut

LEES OOK: TOP 5 beroemde vader-zoon duo's

1/

music-q and a-austin mahone
Austin Mahone (18)

Zanger Austin Mahone is een Amerikaanse zanger die wereldwijd heel wat tienerharten sneller doet slaan. Austin is bijzonder populair op Instagram al zal hij nog veel bokes moeten eten voor hij dat andere tieneridool (intussen een twintiger) Justin Bieber van de troon zal stoten.

2/

Harper's Bazaar Woman Of The Year Awards - Winners
Brooklyn Beckham (15)

De oudste zoon van Victoria en David Beckham lijkt zijn awkward tienerjaren al achter de rug te hebben en wordt voor het eerst op afspraakjes met meisjes gespot. Een skate date met Chloé Grace Moretz deed de geruchtenmolen alvast op volle toeren draaien. Binnenkort bij papa David aankloppen voor relatieadvies?

3/

chloe grace moretz spotted in soho
Chloé Grace Moretz (17)

Wordt actrice Chloé Moretz het eerste liefje van Brooklyn Beckham? Of eerder de babysit van Harper?

4/

CA: Actress Elle Fanning Throws Out First Pitch At Dodger Stadium
Elle Fanning (16)

Met 41 filmrollen op haar naam is de amper 16-jarige Elle Fanning niet aan haar proefstuk toe. Hoe het moest leerde ze van zus Dakota, die intussen de kaap van 20 bereikte. Momenteel loopt Malificent, waarin Elle aan de zijde van Angeline Jolie speelt, in de zalen.

5/

lionel richie and daughter sofia richie arriving at the los angeles international airport
Sofia Richie (15)

Wordt de 15-jarige Sofia Richie een even grote party girl als haar zus Nicole? Hopelijk heeft vader Lionel dit decennium minder last met zijn tiener in huis.

6/

 

kylie_jenner in los angeles
Jaden Smith (15)

De 15-jarige zoon van Will Smih en Jada Pinkett weet al hoe hij met 'the ladies' moet omgaan. Of is Kylie Jenner dan toch écht gewoon een vriendin?

7/

kendall jenner wearing short shorts at coachella
Kendall Jenner (18)

Kendall Jenner gaat haar succesvolle (waaraan ze hun succes te danken hebben laten we even in het midden) zussen achterna. Het 18-jarige model timmert aan een grote modellencarrière, schrijft boeken met haar zus en is op zoek naar een eigen huis. Jenner zou even een relatie met One Direction-lid Harry Styles gehad hebben, al is de liefde de afgelopen maanden serieus afgekoeld.

8/

rebels: city of indra - kendall jenner and kylie jenner book signing
Kylie Jenner (16)

De jongste telg van de Kardashian-Jenner clan is volop aan het puberen. Groen haar, moeder Kris van antwoord dienen, het gezelschap van oudere jongens opzoeken,...We kennen het maar al te goed.

9/

232808-02481886
Rafferty Law (17)

Rafferty Law kreeg zijn looks overduidelijk cadeau van vader Jude. De 17-jarige tiener zet zijn eerste stapjes in de spotlight en geniet van de eerste modellenklussen.

10/

Willow Smith (13)
Willow Smith (13)

Hoe kan dit meisje nog steeds maar 13 zijn? De jongste dochter van Will en Jada Smith liet haar debuutsingle 'Whip My Hair' vier jaar geleden al op de wereld los. Wat heeft deze jonge fashionista nog in petto? Vast heel wat, en met nog zeven tienerjaren voor de boeg mogen we vast nog veel van Willow verwachten. Willow veroorzaakte onlangs nog een internetrelletje door een foto van zichzelf in bed met een 20-jarige (shirtloze) foto te posten.

 

 

 

 

 

Deze jonkies beleven hun teenage dream (Katy Perry was trouwens zelfs al een flinke twintiger toen ze dit nummer uitbracht.)