Top vijf beroemde vader en zoon duo’s

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
Top vijf beroemde vader en zoon duo’s

vader zoonGisteren kregen we Jude Laws 16-jarige zoon onder ogen en het mag gezegd worden: dat ziet er niet slecht uit. De tiener lijkt als twee druppels water op zijn beroemde vader en zal in de toekomst zeker nog van zich laten horen. Hij is daarmee niet de enige spruit die zijn bekende ouder ooit wel eens zou kunnen overtreffen. We hebben het steeds maar over beroemde dochters, maar dit zijn de zonen die je in de gaten moet houden:

1/

1. David Beckham en Romeo

Hij heeft thuis met de nodige concurrentie -we noemen geen namen, Harper...- te maken, maar sinds Romeo in glinsterende polo het voortouw nam in Burberry's zomercampagne is de modewereld gek op hem. Een combinatie van mama's uitstekende smaak met papa's ondeugende snoet en goede humeur: je zou voor minder fan zijn. Hij lijkt voorlopig geen voetbalcarrière op het oog te hebben, maar toch wordt deze kleine spruit ongetwijfeld net zo beroemd als David Beckham zelf.

1

2/

2. Will Smith en Jaden

Waar andere beroemde papa's hun kroost zoveel mogelijk uit de schijnwerpers proberen te houden, zet Will Smith zijn kinderen maar al te graag op de voorgrond. Vooral zoon Jaden, met wie hij reeds een aantal films inblikte, lijkt zijn zin voor show te hebben geërfd. Zingen, acteren, talkshow hosts charmeren: hij doet het zijn vader moeiteloos na.

2

3/

3. Jude Law en Rafferty

Echte mannen zitten strak in het pak, dat wordt er ten huize Law met de paplepel in gegeven. Nu nog dat boyband kapsel en Bieber oorringen uit zijn hoofd praten, en beginnend model Rafferty krijgt later net zoveel succes als zijn knappe vader.

3

4/
4. Tom Cruise en Connor

Connor Cruise, de adoptiezoon van Nicole Kidman en Tom Cruise, lijkt ook voorbestemd voor een leven in de schijnwerpers. Hij is amper 18 jaar oud maar reist reeds al als deejay de wereld rond. Toms geld en onbetaalbare connecties in het wereldje leggen hem daarbij geen windeieren.

4

5/
5. Clint Eastwood en Scott

5We hielden het beste voor het einde... Het heeft vele jaren geduurd, maar Scott Eastwood is eindelijk uit de schaduw van zijn beroemde vader gestapt. Dat met een reeks zwoele foto's voor het tijdschrift Town & Country. Eén ding is zeker: de 27-jarige acteur heeft er een pàk vrouwelijke fans bij!

6