The 1 van IKKS: de tas die urban chic heruitvindt

Geüpdatet op 9 oktober 2023 door ELLE Partner
The 1 van IKKS: de tas die urban chic heruitvindt The 1 - IKKS

We zijn allemaal op zoek naar die ene ideale handtas, die zowel handig als stijlvol is. THE 1 van IKKS zou weleens de ware kunnen zijn. Dankzij het tegelijk moderne en tijdloze design, is de tas geschikt voor alle gelegenheden: in de metro, op het werk, in de discotheek enz. Ze is praktisch, veelzijdig én elegant, en heeft dus alles in huis om onze nieuwe must-have te worden!

DE VRIJGEVOCHTENHEID VAN LE CHIC PARISIEN

Minimalistisch, elegant, klassiek en een vleugje rock-’n-roll: THE 1 is niet zomaar een handtas. Ze staat symbool voor de gedurfde, vrije en unieke vrouw. Beeld je de Parijse charme in, ingekapseld in een trapeziumvormige tas met XXL-schouderketting en gewatteerde textuur in zwart verfijnd lamsleer. De chique chevron-sluiting maakt de look helemaal af.

Daarnaast is de tas ook veelzijdig. Crossbody overdag en over de schouder ‘s avonds? Met de drie gamma’s en groottes hoef je met THE 1 geen compromissen te sluiten. 

DE COLLECTIES

THE 1 TIMELESS: Lamsleer zonder chroom met elementen in mat zwart metaal, voor wie houdt van soberheid en elegantie. Perfect voor een boyfriend- of ultravrouwelijke look.

THE 1 ROCK: Een ode aan het DNA van IKKS, met zwart lamsleer, gecontrasteerd met zilverkleurig metaal en spijkerdetails. Ideaal voor wie graag opvalt zonder schreeuwerig te zijn.

THE 1 GLITTER: Exclusief voor het seizoen herfst/winter 2023. Verkrijgbaar in zilver, goud of koper. Want waarom zou je je beperken tot één kleur?

THE 1 CAVIAR Limited Edition: Dit pareltje werd gemaakt in Napels, in een beperkte oplage van 300 stuks. Het uitzonderlijk hoogwaardige, korrelachtige leer doet denken aan kaviaar en geeft de upcycling-benadering weer.

De collectie wordt vervolledigd met een reeks kleine leren accessoires met dezelfde gewatteerde textuur en iconische chevron-sluiting. Van de portemonnee tot het etui met metalen handvat: elk element is afgestemd op de THE 1-look.

Marianne Dreuilhe, Collections Director bij IKKS, vat het karakter van de tas goed samen: “De tas staat voor een combinatie van concepten die op het eerste gezicht tegenstrijdig zijn ... Ik hou ontzettend van dit verrassende effect!”

Verkrijgbaar vanaf 10 oktober 2023 in de IKKS-winkels en op ikks.com. Tijd om je garderobe net dat tikkeltje meer te geven dat ze verdient.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met IKKS.
ikks.com

LEES OOK:
Hoe hou je van je natuurlijk haar?
De keukentrends voor dit najaar
De grootste modetrends voor herfst en winter 2023