De keukentrends voor dit najaar

Geüpdatet op 3 oktober 2023 door ELLE Partner
De keukentrends voor dit najaar "Black-Line" keuken @ Vanden Borre Kitchen

De keuken is een essentiële ruimte in huis en moet niet alleen praktisch, ergonomisch en functioneel zijn, maar ook esthetisch en mooi! Dit zijn slechts enkele keukentrends die we dit najaar mogen verwachten en die rechtstreeks geïnspireerd zijn op de collectie 2023 van Vanden Borre Kitchen.

Of je er nu gewoon graag tijd doorbrengt of er graag lekkere gerechtjes bereidt, de keuken is het kloppende hart van iedere woning en moet het evenbeeld van haar eigenaars weerspiegelen. Hoewel het functionele aspect vaak centraal staat, mag de esthetische kant zeker ook niet vergeten worden. Hier zijn enkele keukentrends die we dit najaar mogen verwachten. Ze zijn geïnspireerd door Vanden Borre Kitchen, de specialist in sterk gepersonaliseerde inbouwkeukens.

Gegroefd hout

Hout (massief of half-massief) staat bekend om zijn robuustheid en is een hoogwaardig materiaal dat allang op grote schaal wordt gebruikt bij de productie van keukens. Hier wordt het zelfs gegroefd om onze favoriete keukenkasten reliëf en karakter te geven. Het zorgt voor een gevoel van hoogte en een elegante touch die je gewoon niet kan weerstaan. De winnende combo? De mix van hout en zwarte Dekton®: zo sober en chic als je je maar kan wensen.

"Notcho" keuken © Vanden Borre Kitchen

Cottagesfeer

Of hoe je je thuis op vakantie kan wanen, het hele jaar door! De cottagesfeer is de perfecte combinatie van moderniteit en authenticiteit, en is een goed compromis voor wie een heldere keuken wil met klassieke accenten, maar toch boordevol karakter. De gelakte afwerking en de kleurrijke contrasten geven de keuken een eigen persoonlijkheid.

"Adige" keuken © Vanden Borre Kitchen

Zachte maar gedurfde kleuren

Omdat in een keuken alles kan. Laat je creativiteit de vrije loop en kies voor kleur. Tegenwoordig zijn sterke kleuren helemaal hot! Muntgroen, poederroze, pastelgeel, hemelsblauw of koraalrood ... Ga voor zachte maar gedurfde tinten die je persoonlijkheid uitstralen.

"Yula/Lys" keuken © Vanden Borre Kitchen

Een keuken die bij jou past

Het is altijd leuk om mee te zijn met de laatste trends, maar een keuken moet vooral bij jou passen. Daarom biedt Vanden Borre Kitchen zijn klanten keukens die voor 100% gepersonaliseerd kunnen worden. Van het meubilair en de accessoires tot de kleuren (maar liefst 2.000), het design en de afmetingen (met kastmaten die de marktnormen overschrijden) biedt Vanden Borre Kitchen bijna oneindig veel opties. Zo kan je een hyperpersoonlijke keuken op maat creëren die aan je behoeften en wensen voldoet. De deskundige adviseurs van Vanden Borre Kitchen staan klaar om je tijdens je hele project te ondersteunen en te begeleiden, van het ontwerp tot de plaatsing, en bieden je een ongeëvenaarde premiumservice.

Dit artikel werd geschreven in nauwe samenwerking met Vanden Borre Kitchen.
vandenborrekitchen.be.

LEES OOK:
De 5 beste rooftop bars in Lissabon
Getest & goedgekeurd: Crisp, de supermarktapp die het anders doet
ELLE Hair Power Tour : Word de cover girl van ons beautynummer