Getest: deze luxe haarbehandeling transformeert je lokken en hoofdhuid

Geüpdatet op 28 september 2023 door Marie-Noëlle Vekemans en Lore Ginneberge Foto’s: Justin Paquay
Getest: deze luxe haarbehandeling transformeert je lokken en hoofdhuid © Justin Paquay

Haarverzorging is populairder dan ooit. Met "Le Grand Soin Cheveux" van Hair Rituel by Sisley biedt het Franse luxemerk antwoord op de groeiende vraag naar een diepgaande wellnesskuur voor je haar.

Skinification is meer dan een buzzwoord; het is een nieuwe benadering van haarverzorging die even grondig is als je skincare routine. Het idee? Je haar en hoofdhuid verdienen dezelfde luxe behandeling als je gezicht. Dat betekent een totaalpakket: van grondig reinigen tot diep voedende maskers.

Een ontspannende schoonheidsbehandeling

Hair Rituel by Sisley gaat nog een stapje verder met "Le Grand Soin Cheveux", een uitgebreide behandeling die 60 tot 90 minuten duurt en helemaal in het teken staat van welzijn. Het is meer dan alleen maar een behandeling; het is een totaalervaring die zowel verkwikkend als diep ontspannend is

Je begint in een privécabine waar de behandelstoel al snel je beste vriend wordt. Daarna volgt een zintuiglijke ervaring: innovatieve applicatietechnieken worden afgewisseld met massages en stoombehandelingen om de producten optimaal hun werk te laten doen en jou volledig te laten relaxen.

Een vierstappenplan voor je haar

Deze haar-spa-ervaring is opgedeeld in verschillende fasen, geschikt voor alle haartypes. Je begint met een reeks voorbereidende behandelingen, inclusief een verkwikkende massage tijdens het aanbrengen van een zuiverend masker en een voedende balsem. Daarna volgt een milde reiniging, gecombineerd met energieke en vervolgens ontspannende technieken. De volgende stap is een regenererend masker, compleet met warme handdoeken en stoom. Je rondt af met een versterkend serum dat je haar weer jeugdig laat ogen.

Direct zichtbare resultaten

Afgezien van het pure relaxmoment zijn de voordelen voor je haar meteen zichtbaar en verbetert de algehele balans van je hoofdhuid en haar na verloop van tijd. Eens je het hebt ervaren, ben je verkocht.

  • €190 voor 60 minuten en €270 voor 90 minuten.
  • Meer info en reserveringen via sisley-paris.com
  • Maison Sisley Brussel: Jean Stasstraat 18, 1060 Brussel
  • Maison Sisley Antwerpen: Schuttershofstraat 21, 2000 Antwerpen