Maison Sisley opent luxueuze boetiek en schoonheidsinstituut in Antwerpen

Gepubliceerd op 17 juli 2023 door Lore Ginneberge
Maison Sisley opent luxueuze boetiek en schoonheidsinstituut in Antwerpen Sisley Paris

Sisley strijkt neer in Antwerpen en opent er haar tweede Maison in ons land. Je ontdekt er niet alleen de beautyproducten, maar laat je ook in de watten leggen door de vakkundige handen van Sisley's schoonheidsspecialisten.

Oase van rust in de stad

Van zodra je voet zet in het Maison Sisley, kom je terecht in een oase van rust en schoonheid. Het instituut is gevestigd in de Schuttershofstraat in een prachtig pand dat de geest van het Franse merk weerspiegelt. Het Maison is speciaal ontworpen voor iedereen die behoefte heeft aan een moment voor zichzelf, om te ontsnappen aan het hectische leven van alledag.

Het interieur nodigt uit tot ontspanning en creëert een serene sfeer. Elk detail werd onder de loep genomen, zo hangen er lichtgevende silhouetten aan het plafond die de bladeren voorstellen van de gingko biloba, een iconisch antiverouderingsingrediënt in veel Sisley-producten.

In de boetiek shop je de Sisley-huidverzorging, make-upproducten (waaronder onze favoriete blush stick), de verschillende parfums en Hair Rituel by Sisley, het gespecialiseerde haarverzorgingsgamma.

Sisley schoonheidsbehandelingen

De innovatieve en natuurlijke formules, het resultaat van jaren onderzoek in de Sisley laboratoria, zijn nu opgenomen in de behandelingen van de Sisley schoonheidsinstituten. Deze behandelingen vormen een doeltreffend tegenwicht voor het hectische leven van de moderne man of vrouw. De natuurlijke kracht van planten wordt optimaal benut om de huid te voorzien van vitale energie, haar te vernieuwen en beschermen en om veroudering tegen te gaan.

Elke behandeling, of die nu voor het gezicht is of het lichaam, wordt perfect afgestemd op het huidtype en de leeftijd van de klant. De duur varieert van dertig minuten tot anderhalf uur. De behandelingen vormen een aanvulling op de dagelijkse routine en zijn gericht op een specifiek doel, variërend van de eenvoudigste (hydraterend, revitaliserend, reinigend of afslankend) tot de meest geavanceerde: Sisleÿa La Cure Anti-Aging of Supremÿa Anti-Aging.

Maison Sisley, Schuttershofstraat 21, 2000 Antwerpen. Meer info via sisley-paris.com