Win win win: een aankoopbon Designer Outlet Roosendaal (t.w.v € 250)

Gepubliceerd op 27 september 2023 door ELLE Partner

Een bezoek aan Designer Outlet Roosendaal - net over de grens in Nederland - is altijd een goed idee. En zeker tijdens de Late Night Shopping van vrijdag 13 tot en met zondag 15 oktober. Want dan shop je je herfstgarderobe tot in de late uurtjes met kortingen tot wel 70% bovenop de outletprijs.

In Designer Outlet Centre Roosendaal shop je het hele jaar door met tot wel 70% korting op de retailprijs van premium merken zoals Karl Lagerfeld, Essentiel Antwerp en Calvin Klein. Verder zijn er ook talloze koopjes te scoren van onder andere Nike, Tommy Hilfiger, Adidas, Hugo Boss en Levi’s. Tenslotte openden onlangs een aantal nieuwe boetieks hun deuren in de outlet, waaronder MyJewellery, Name It en Scotch & Soda.

Shopplezier voor het hele gezin

Wist je trouwens dat Designer Outlet Roosendaal de ideale bestemming vormt voor een dagje weg met het hele gezin? Kinderen kunnen zich uitleven in Rosie’s Play Area, terwijl de ouders genieten van een rustpauze op het nabijgelegen terras van La Place. Daarenboven liggen in de omgeving van de outlet verschillende ontspanningsfaciliteiten zoals een spa, een zwembad en Playdôme Roosendaal met activiteiten voor het hele gezin.

Shoppen tot in de late uurtjes

Tijdens de Late Night Shopping, van 13 tot en met 15 oktober, geniet je in Designer Outlet Roosendaal van heel wat leuke extraatjes. Denk: extra kortingen én extra lange openingstijden: tot 21u! Er vallen maar liefst 180 aanbiedingen te ontdekken bij onder andere Tommy Hilfiger, Calvin Klein, VILA, Lyle & Scott, Aspact en meer. Tenslotte hoef je niet te shoppen op een lege maag: de vele restaurants en bistro’s en de gezellige terrassen in de herfstzon van La Place, Frites Atelier en Dunkin’ verwelkomen je met open armen.

 

The place to be? Designer Outlet Roosendaal, Rosada 70, Roosendaal (Nederland)
Late Night Shopping vindt plaats van 13 tot en met 15 oktober, van 10 tot 21 uur. Surf voor meer info naar designeroutletroosendaal.nl

Win een aankoopbon Designer Outlet Roosendaal (t.w.v € 250)

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met McArthurGlen.

Lees ook :
Zo draag je de witte maxi-rok door in de herfst
Wedstrijd: win de High Impact High-Fi mascara van Clinique
De avontuurlijke reis van fotografe Estelle Parewyck