WIN WIN WIN: Een haarverzorgingspakket van Ducray tegen tijdelijke haaruitval (t.w.v. €99)

Geüpdatet op 10 oktober 2023 door ELLE Partner

Ben jij klaar om gedag te zeggen tegen die vervelende tijdelijke haaruitval? Dan hebben wij goed nieuws voor je! ELLE.be en Ducray slaan de handen in elkaar om je de kans te geven een fantastisch haarverzorgingspakket te winnen en je haar weer te laten stralen. Met producten als het Anacaps Tri-Activ voedingssupplement, de Creastim Reactiv lotion en Anaphase+ shampoo, ben je op weg naar gezonder en voller haar dan ooit tevoren!

Ducray specialiseert zich sinds 1930 in de behandeling van wereldwijde dermatologische huid-, haar- en hoofdhuidaandoeningen. Het merk streeft ernaar om elke dag het leven van duizenden mensen te verbeteren door middel van zorgvuldig ontwikkelde producten. Wil jij je lokken de Ducray-ervaring niet ontzeggen? Neem deel aan onze wedstrijd en win een exclusief haarverzorgingspakket met drie geweldige producten:

  1. Anacaps Tri-Activ voedingssupplement

Dit supplement bevat plantaardige actieve ingrediënten (vitaminen B3, B6 en B8) die helpen om normaal haar te behouden en te versterken. Wat dit product bijzonder maakt, is dat het veilig is voor gevoelige doelgroepen zoals zwangere en borstvoeding gevende vrouwen, evenals mensen die kankerbehandelingen hebben ondergaan. De uitgebreide vegan formule bevat zwavelaminozuren, plantaardige ingrediënten, Vitamine B3, B6, B8 en mineralen zoals ijzer en selenium. Een capsule per dag is reeds voldoende om het haar opnieuw weerstand en vitaliteit te geven.

  1. Creastim Reactiv lotion

De effecten van deze innoverende formule merk je reeds na één maand*. De formule bestaat voor 93,4% uit natuurlijke ingrediënten en bevat geen controversiële bestanddelen. Dankzij de niet-plakkerige, niet-vette textuur die snel intrekt, vormt deze lotion een geweldige aanvulling op je haarverzorgingsroutine. Ook dit product is geschikt voor zwangere en borstvoeding gevende vrouwen alsook voor wie kankerbehandelingen ondergaat of heeft ondergaan. 

*Gecontroleerde klinische studie versus neutrale shampoo. Metingen gedaan bij 100 vrouwen met haaruitval.

Wil jij dit fraaie haarverzorgingspakket in de wacht slepen? Beantwoord dan de wedstrijdvraag en geef je lokken een tweede leven! 

Tip: het juiste antwoord vind je hier.

Dit artikel is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Ducray.

Lees ook:
Last van tijdelijke haaruitval? Zo pak je dit aan
Getest: de refurbished VanDijck e-bike van Upway, een upgrade voor je normale stadsfiets
Dankzij deze 5 TikTok hacks maak je komaf met flyaways