Cosmeticamerk Inglot opent eerste winkel in België

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Cosmeticamerk Inglot opent eerste winkel in België

Inglotfront

Geen cosmeticamerk met meer oogschaduwkleurtjes in het gamma dan Inglot. Het van oorsprong Poolse merk opende nog niet zo lang geleden eindelijk een eerste winkel in ons land. ELLE.be sprak met Simone Halters, algemeen directeur van Inglot Benelux.

Beautyliefhebbers die wel eens buiten de landsgrenzen komen, maakten vast al kennis met Inglot. Het Poolse cosmeticamerk heeft winkels van Abu-Dhabi tot Zuid-Afrika en opende in mei de deuren van een allereerste Belgische shop. New York heeft een flagship store op Times Square, het eerste Belgische filiaal ligt in Hasselt.

Waarom koos Inglot voor deze Limburgse stad?
Simone Halters:
‘Inglot heeft een goede samenwerking met make-up artiest Caroline Rago die hier gevestigd is. Zij en haar team staan garant voor persoonlijk en professioneel advies, iets wat wij bij Inglot bijzonder belangrijk vinden. Uiteraard hopen we binnenkort meer winkels in België te openen. Tot die tijd kunnen alle Belgische beautyliefhebbers terecht in de webshop op www.inglot.nl.

Wat is het verhaal achter Inglot?
Halters: Inglot werd 27 jaar geleden opgericht door de Pool Wojtek Inglot en is tot op de dag van vandaag in Poolse handen. Het merk staat garant voor vernieuwing. Zo is er ons unieke Freedom System en de O2M nagellak, die water- en zuurstof doorlaat. Onze meest recente innovatie is de ‘parfum creme’.

Wat is de kracht van het merk?
De combinatie van topkwaliteit, prachtige kleuren, de enorme breedte van het assortiment en, ook niet onbelangrijk, de toegankelijke prijzen.

Welk type vrouw kan terecht bij Inglot?
Wij richten ons zowel op professionals als op de vrouw die zich elke dag een beetje opmaakt. De extreem lang houdende en sterk gepigmenteerde producten vallen in de smaak bij beautyprofessionals maar ook vrouwen die houden kwalitatieve make-up aan een toegankelijke prijs hebben bij ons keuze te over.

Wat is het sterproduct uit het gamma?
Zonder twijfel het ‘Freedom System’. Dit unieke systeem geeft je de kans paletten van verschillende formaten naar keuze te vullen met oogschaduw, blush, concealers, lipproducten, wenkbrauwpoeders,…De combinaties zijn eindeloos.

Wat is jouw favoriete product?
Dat is een moeilijke maar op dit moment ben ik dol op de Face and Body bronzer. Weg met die bleke winterbenen!
(wat ons betreft is de vloeibare eyeliner van Inglot de beste die je ooit zal gebruiken!)

Waarom moeten vrouwen Inglot komen ontdekken?
Omdat het merk momenteel in België nog niet gekend genoeg is. Eenmaal je onze producten hebt geprobeerd, ben je fan voor het leven!

Inglot Hasselt
Minderbroederstraat 29
3500 Hasselt

www.inglot.nl