Deze virale bodycrèmes en mists zijn eindelijk te koop in België

Gepubliceerd op 29 juni 2023 door Lore Ginneberge
Deze virale bodycrèmes en mists zijn eindelijk te koop in België Sol de janeiro

Sol de Janeiro is met haar kleurrijke verpakkingen en zonnige geuren het beautymerk van de zomer. Ben je al fan of gewoon nieuwsgierig? De Braziliaanse producten zijn vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij April in België.

Sinds 2015 brengt Sol de Janeiro een shot vitamine D in badkamers wereldwijd. De gele en oranje potten gevuld met romige bodycrème spot je van mijlenver en daarnaast creëert het merk ook haarverzorging en geuren. Vooral die laatste gaan momenteel viral op sociale media, want de nieuwe body sprays zijn niet alleen lief geprijsd, de fruitige en zoete geuren zijn ideaal voor op vakantie.

@soldejaneiro Which mist is your fav? 🤔 #soldejaneiro #sdj #cheirosa62 #braziliancrush #cheirosa40 #cheirosa68 #cheirosa71 #rioradiance #rioradianceperfumemist #rioradiancemist #perfume #bodyspray #bodymist #perfumemist #soldejaneiroperfume #soldejaneirocheirosa #bumbumcream #perfumetok #fyp #foryou ♬ original sound - Sol de Janeiro

Zonnige producten die elk lichaam vieren

Sol de Janeiro wordt steeds populairder dankzij haar hoogwaardige huidverzorgingsproducten, waaronder de beroemde "Bum Bum Cream" - een bodycrème die een cultstatus heeft verworven onder haar gebruikers dankzij de aantrekkelijke geur en hydraterende eigenschappen.

De producten van Sol de Janeiro staan bekend om hun duurzame ingrediënten, hun inzet tegen dierenmishandeling en focus op het promoten van de schoonheid van 'alle lichaamstypes'. Hun kleurrijke verpakkingen en marketing gericht op de Braziliaanse cultuur hebben ook bijgedragen aan hun succes.

Sol de janeiro
Sol de janeiro

Wat maakt Sol de Janeiro zo geliefd?

De kwaliteit van de ingrediënten: Sol de Janeiro gebruikt ingrediënten van hoge kwaliteit in haar producten. Hun bestverkopende 'Brazilian Bum Bum Cream' bevat bijvoorbeeld guaraná, een cafeïnerijke vrucht uit het Amazonegebied die bekend staat om zijn verstevigende eigenschappen.

Duurzame en ethische praktijken: Sol de Janeiro zet zich in voor duurzaamheid en ethiek. Ze gaan er prat op dat hun producten niet getest zijn op dieren, een belangrijk punt voor veel bewuste consumenten.

Aantrekkelijke geuren: de producten staan ook bekend om hun unieke en aantrekkelijke geuren. De kenmerkende geur van het merk, 'Cheirosa '62', die je vindt in de Bum Bum Cream en verschillende andere producten, heeft inmiddels een cultstatus verworven. Het bevat een heerlijke mengeling van pistache en amandel, middennoten van heliothroop en jasmijnblaadjes en basisnoten van vanille, gezouten karamel en sandelhout.

Inclusieve aanpak: Hun marketing is ook gericht op het promoten van de Braziliaanse 'joie de vivre' en de schoonheid van alle lichamen. Als expert in lichaamsverzorging is het de missie van Sol de Janeiro om elke ronding en elke plooi van alle lichamen te omhullen en te laten stralen.

Zichtbare resultaten: veel klanten hebben zichtbare verbeteringen in hun huid opgemerkt na het gebruik van de producten van Sol de Janeiro. De Bum Bum Cream wordt bijvoorbeeld geprezen om zijn intense hydratatie en verstevigende werking.

Bum Bum Summer Jet Set, Sol de Janeiro
Bum Bum Summer Jet Set, Sol de Janeiro

Shop hier