INTERVIEW: de doing good story van Loredana Falone

Gepubliceerd op 10 augustus 2023 door ELLE Partner Foto’s: Irmy Coeckelbergs - Video : Dennis Ravays
INTERVIEW: de doing good story van Loredana Falone

 

Of je nu in karma gelooft of niet, je bent vast bekend met het principe, namelijk: do good and good will come your way.

The Ritual of Karma, de iconische verzorgingslijn van wellbeingmerk Rituals, is geïnspireerd op deze eeuwenoude Indiase overtuiging én krijgt nu een nieuw jasje. Loredana Falone, mode-onderneemster en de vriendin van Matteo Simoni, is alvast fan en deelt haar doing good story.

 

The Ritual of Karma-lijn is meer dan een lekkere geur. De collectie van lichaamsverzorging, zonbescherming en deco voor in huis staat volledig in het teken van positiviteit. De producten moeten mensen eraan herinneren om regelmatig te reflecteren op hoe ze zich gedragen ten opzichte van zichzelf en anderen. The Ritual of Karma wil zo iedereen aansporen om met intentie en vriendelijkheid te leven. Want wanneer je handelt vanuit goede intenties, zul je steeds meer de oneindige kracht van positieve energie ontdekken en dit verspreiden. En daar kan Loredana Falone zich helemaal in vinden. 

Geloof je dat goed doen en positief karma verspreiden een verschil kan maken?

“Ik geloof dat zeker en ben daar dan ook bewust mee bezig. Zo vind ik het heel belangrijk dat vrouwen elkaar steunen, want dat is niet altijd zo geweest. Gun elkaar het succes en geluk. Ik geloof er echt wel in dat als je positiviteit brengt, deze ook zijn weg terugvindt naar jou op een manier.”

Wat is jouw persoonlijke doing good story waarbij je hoopt positieve karma terug te krijgen?

“Het maakt me gelukkig wanneer ik anderen kan helpen. Op reis verzamel ik bijvoorbeeld afval op het strand samen met mijn dochter. Op werkevents geef ik ook graag complimenten, want het is niet vanzelfsprekend om dat te geven of krijgen. De reactie van de ontvanger is altijd leuk om te zien en geeft je een goed gevoel.”

Waarom ben je fan van The Ritual of Karma-collectie?

“Ik probeer in het dagelijkse leven veel positiviteit te uiten. En dat vind ik ook terug in de Karma-collectie van Rituals. De insteek erachter over goed doen en dit dan ook terugkrijgen vind ik een mooie boodschap. Ik sta daar zelf achter en geef dit ook door aan mijn dochter Giulia.”

Hoe integreer je de producten in je dagelijkse routine?

“Ik ben een grote fan van The Ritual of Karma Body Scrub. Deze doet mijn huid tintelen en geeft een fris opgewekt gevoel. Wanneer ik de scrub ‘s ochtends gebruik, ben ik meteen goed gezind. Ik combineer hem met de Foaming Douchegel die superzacht aanvoelt op mijn huid. Op zomerse avonden smeer ik ook wat van de Shimmering Body Oil voor een extra glow.”

Hoeveel belang hecht je aan selfcare en selflove?

“Selfcare is belangrijk voor je mentale welzijn en dat gaat hand in hand met selflove. Het is belangrijk om tijd voor jezelf te nemen en voor jezelf te zorgen en daar sluit de Rituals Karma collectie mooi bij aan. Neem een bad, maak tijd voor jezelf en je geliefde. Verzorg je huid, maak jezelf belangrijk. Ik maak graag tijd voor mijn dochter en leer haar dat het belangrijk is om tijd voor jezelf te nemen.”

Heb jij zelf ook een doing good story en wil je wat positivisme delen? Vertel dan je verhaal hier en maak kans op een Karma giftset voor jou en je vriend(in).

 

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Rituals. 

www.rituals.com

Lees ook:

Dit zijn de favoriete huisgeuren voor elk moment van de dag van Nanja Massy

Netflix: De pikantste films en series om deze zomer te kijken