WIN WIN WIN: 2 pakketten met producten uit ‘The Ritual of Karma’-lijn van Rituals

Geüpdatet op 5 juli 2023 door ELLE Partner Foto’s: Irmy Coeckelbergs
WIN WIN WIN: 2 pakketten met producten uit ‘The Ritual of Karma’-lijn van Rituals

Do good and good will come your way. Op deze eeuwenoude Indiase overtuiging, die ook wel bekendstaat als ‘karma’, is de populaire gelijknamige productlijn van Rituals gebaseerd. En die kan jij nu winnen!

‘The Ritual of Karma’-lijn bestaat uit lichaamsverzorging, zonbescherming en huisgeuren, met één doel: het verspreiden van positiviteit. De collectie kreeg onlangs een nieuw jasje én verbeterde formules. Maar geen nood: de geliefde geur met witte thee en lotusbloem blijft behouden. 

Huisparfum met boeketten bloemen aan de zijkant

The new and improved Ritual of Karma

Alle Bath, Body en Suncare producten bevatten nu een krachtig Hydra-Boost Complex. Dit bestaat uit ingrediënten als aloë vera, squalaan en algen die samenwerken om de huid diep te hydrateren. Maar dat is niet alles: het complex helpt verder de ruwe en droge huid te verzachten en elasticiteit te behouden. Nieuw in het gamma is de niet-kleverige, onzichtbare zonbescherming. Deze laat geen witte waas achter en is makkelijk uit te smeren. Het resultaat? Een beschermde huid met een mooie glow en lekkere geur. 

Kan je niet wachten om de producten zelf te ervaren? Deel net zoals Loredana Falone je doing good story en maak kans op een Karma giftset voor jezelf en een vriend(in). Elk pakket bevat de Sun Protection Milky Spray SPF 30 (200 ml), Cooling After Sun Shower Gel (200 ml), Foaming Shower Gel (200 ml), Salt Body Scrub (300 gr), Shimmering Body Oil (100 ml), Scented Candle en Fragrance Sticks

 

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Rituals.

Lees ook :
Barkboy is de nieuwste koffiebar in Brussel waar iedereen het over heeft
De ultieme paklijst voor een weekendje weg
De perfecte lichaamsverzorging voor het hele gezin blaast 30 kaarsjes uit