Wij waren op de exclusieve beauty-afterwork van Estée Lauder

Geüpdatet op 5 juni 2023 door ELLE Partner
Wij waren op de exclusieve beauty-afterwork van Estée Lauder

Remember het exclusieve evenement dat ELLE en Estée Lauder ter ere van Moederdag hebben georganiseerd? Ook de winnaressen van onze wedstrijd waren aanwezig. Een terugblik.

We werden verwelkomd met een interessante beauty-afterwork die volledig in het teken stond van ontdekken en delen. Zo konden onze winnende duo's deelnemen aan een spel om te bepalen welke teint New Pure Color-lippenstift het beste bij hun mood of the day paste. Ook konden ze hun portret laten schilderen door een getalenteerde aquarelliste en was er een Estée Lauder-deskundige die hen de beste skincare- en make-uptips meegaf. Tot slot werden de winnaars vergast op heerlijke cocktails en mocktails en konden ze zich laten fotograferen.

Om de fijne avond extra fun te maken, konden de moeders en dochters meedoen aan een korte ludieke quiz om te achterhalen hoe goed ze elkaar echt kennen. Resultaat: (glim)lachen, gieren, all the feels!

Uiteraard gingen de deelneemsters niet met lege handen naar huis. Om thuis na te genieten, kregen ze allemaal een goodiebag. Die konden ze personaliseren met de Estée Lauder-producten die het best bij hun huid pasten. Texturen, ingrediënten en gebruik hebben geen geheimen meer voor hen.

Als we de verhalen van de winnaressen mogen geloven, was het een Moederdag om nooit te vergeten!

Voor meer beauty geheimen en tips, ga naar de Estée Lauder website!

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Estée Lauder.
esteelauder.be

Lees ook :
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 29 mei tot 4 juni 2023
Laat je niet verblinden: Zeeman komt met designer zonnebrillen voor 25 euro
Een serum, het essentiële elixer van uw schoonheidsroutine