Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 29 mei tot 4 juni 2023

Gepubliceerd op 30 mei 2023 door Lore Ginneberge
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 29 mei tot 4 juni 2023

Een volle maan in Boogschutter zorgt bij het ene sterrenbeeld voor avontuur en bij anderen voor rust en intimiteit... Ontdek jouw weekhoroscoop.

Alsjeblieft, jouw horoscoop van 29 mei tot 4 juni 2023.

Ram: 19 maart tot 20 april

Laat die besluiteloosheid varen, Ram. De Jupiter-Noordknoop verbinding van donderdag in je door Stier geregeerde veiligheidszone wil dat je focust op je waarden en die ook naleeft. De volle maan van zaterdag in avontuurlijke Boogschutter pusht je om nieuwe dingen te ontdekken. Plan een reis, al is het een weekendje weg, of start een nieuwe hobby.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

De Jupiter-Noordknoop verbinding van donderdag wil dat je je wildste dromen manifesteert, want deze planetenstand komt pas in 2059 weer voor, dus laat het tellen! Focus zaterdag met de volle maan in Boogschutter op intimiteit en het verdiepen van je relaties.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Happy Gemini Season! De Jupiter-Noordknoop verbinding van donderdag in je afsluitingszone wil dat je afscheid neemt van gewoontes en mensen die je machteloos doen voelen. De volle maan van zaterdag in Boogschutter brengt een nieuwe dynamiek: ofwel verbetert je huidige relatie, ofwel kan er iets nieuws openbloeien.

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Laat je omringen, Kreeft. De Jupiter-Noordknoop verbinding van donderdag in je door Stier beheerste vriendschaps- en sociale zone wil dat je focust op verbondenheid met anderen. De volle maan van zaterdag in Boogschutter wil dat je stappen zet in de richting van een betere mentale en fysieke gezondheid.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Klaar voor een carrièreswitch, Leeuw? De Jupiter-Noordknoop verbinding op donderdag staat voor jou in het teken van je werk. Zitten je passies en persoonlijke doelen op dezelfde golflengte als je beroep? Zo niet, probeer ze op één lijn te plaatsen. De volle maan van zaterdag in Boogschutter helpt je de moed te vinden om je kwetsbaarder op te stellen.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Wees niet bang om van mening te veranderen, Maagd. De Jupiter-Noordknoop verbinding van donderdag wil dat je conflicten en problemen eens herbekijkt vanuit een andere hoek, alleen zo zal je ze kunnen oplossen. De volle maan van zaterdag in Boogschutter wil dat je je laat omringen door je (gekozen) familie en focust op verbondenheid.

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Aan het werk, Weegschaal! De Jupiter-Noordknoop verbinding van donderdag staat voor jou in het teken van intimiteit en wil dat je er werk van maakt om intieme relaties soepeler te maken. Vermijd de valkuilen die je misschien al tegenkwam in vorige relaties en stel grenzen waar nodig. De volle maan van zaterdag in Boogschutter wil dat je wat directer bent over je verlangens.

 

 

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Er hangt liefde in de lucht, Schorpioen! De Jupiter-Noordknoop verbinding van donderdag in je door Stier beheerste romantische zone zet de toon om je relaties drastisch te verbeteren. De volle maan van zaterdag in Boogschutter wil dat je focust op mindfulness en op het vinden van geluk in kleine dingen.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter : 22 november tot 21 december

De Jupiter-Noordknoop verbinding van donderdag in je door Stier beheerste welzijnszone wil dat je de eerste kleine stap zet naar genezing van je geest en je hart. Probeer niet te snel te evolueren en focus op kleine, maar belangrijke veranderingen in je dagelijkse leven. De jaarlijkse Volle Maan in jouw teken op zaterdag geeft je de kans om opnieuw te beginnen, op welk vlak dan ook.

 

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Hoe voel je je echt, Steenbok? De Jupiter-Noordknoop verbinding van donderdag in je door Stier beheerste emotionele zone wil dat je je gevoelens durft te delen met iemand die erop zit te wachten. De volle maan van zaterdag in Boogschutter wil dat je jezelf rust en ruimte gunt. Je verdient het om af en toe op te laden.

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

De Jupiter-Noordknoop verbinding van donderdag in je familie- en thuiszone wil dat je niet alleen de mensen, maar ook de plaatsen opzoekt die je veiligheid en verbondenheid geven. De volle maan van zaterdag in Boogschutter focust nog meer op je sociale leven, probeer opnieuw contact te maken met de vrienden die je al een tijdje niet meer hebt gezien.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Taal is een belangrijke tool, Vissen. De Jupiter-Noordknoop verbinding van donderdag in je door Stier beheerste communicatiezone wil dat je effectiever leert communiceren om successen te boeken op het werk. De volle maan in Boogschutter van zaterdag geeft je carrière de spannende wending waar je al een tijdje op wacht.