De Kiko x The Little Mermaid make-up is ideaal voor op het strand

Gepubliceerd op 24 mei 2023 door Lotte Gillis en ELLE België Foto’s: Kiko Milano
De Kiko x The Little Mermaid make-up is ideaal voor op het strand

Ter gelegenheid van de nieuwe 'The Little Mermaid' film werkte Kiko samen met Disney voor een zeemeermin-geïnspireerde make-uplijn.

Vanaf 24 mei kan je de langverwachte 'The Little Mermaid' live-action gaan bekijken in de cinema. En daarbij kon een make-uplijn -die volledig in thema is- niet ontbreken volgens Kiko. In deze limited edition collectie vind je alle make-up die je deze zomer nodig zal hebben op het strand: van foundation tot bronzer en oogschaduw met glitters en dat allemaal in een kleine zeemeermin-jasje.

the little mermaid kiko
Oogschaduwpalette

Make-up met spf

Ondertussen is het geen geheim meer dat SPF je allerbeste vriend is. En dat geldt niet alleen voor de zomer, maar heel het jaar door. De collectie bevat een heleboel producten die je beschermen tegen UV-stralen. Zo zit er een zonnecrème en aftersun in de collectie. Maar daarnaast bevatten ook de foundation, lippenbalsem en face fluid SPF. Hierdoor ben je helemaal klaar voor een zomerse dag, zelfs bij de hoogste UV-index.

kiko the little mermaid
Powder foundation SPF50

Waterproof oog en lip make-up

Als er iets was wat we van deze collectie hadden verwacht dan was het wel dat er een paar goede waterproof producten in zouden zitten. En die verwachting wordt gelukkig ook ingelost. Zo bevat de collectie een waterproof eye marker en lipliner, wat de make-up ideaal maakt voor een dagje aan het strand of zwembad. Daarnaast zitten er in de lijn nog een heleboel andere producten zoals een eyebrow stick, highlighter, nagellak... kortom alles wat je nodig hebt om je innerlijke Ariël naar boven te halen.

kiko the little mermaid
Nagellak

De limited editon 'The Little Mermaid' collectie is nu verkrijgbaar op kikocosmetics.com en in de Kiko winkels wereldwijd.