Spring mood : ontdek de mooiste trends in Centre 115

Geüpdatet op 4 mei 2023 door ELLE Partner
Spring mood : ontdek de mooiste trends in Centre 115

Kom en ontdek een totaal SPRING en GOOD MOOD evenement deze zaterdag 29 april vanaf 14u in Centre 115 in Waterloo.

Modeshows van de Belgische merken Anne-Sophie en LilyLucy, de sportswear-collectie Dare2, een make-up workshop met @blush.therapy en minigezichtsbehandelingen door cosmeticamerk Maison Éole: op 29 april staat de hele namiddag in Centre 115 in het teken van jouw schoonheid.

CENTRE  115

Dé place to be om te shoppen in Waterloo opent op 29 april van 14 tot 18 uur zijn deuren voor een evenement dat gewijd is aan verschillende Belgische merken die klaar staan om jou een unieke ervaring te bieden*.

photo van Le Centre 115
©Le Centre 115

Tijdens de modeshows die om 15 u., 15.30 u., 16 u., 16.30 u. en 17 u. gepland zijn, ontdek je het Belgische merk Anne-Sophie en haar jurken, outfits en feestelijke accessoires. Je vindt er ook LilyLucy, die zich toelegt op de verhuur van 100% toegankelijke geklede outfits in 3 boetieks (Kraainem, Sint-Martens-Latem en Waver). De kleding gaat van maat 34 tot 54 en vormt een uniek aanbod dat ieders lichaamsbouw tot zijn recht laat komen. LilyLucy brengt al haar outfits samen op een gebruiksvriendelijke website. Je kan er je shortlist samenstellen waarna je je outfits kan bevestigen en thuis ontvangen. Pas je ze liever ter plaatse, dan kan je ook zonder afspraak naar de showroom gaan en eindelijk het kledingstuk van je dromen aantrekken.

Ook Dare2 zal ook van de partij zijn. Dit sportmerk wil bijdragen aan het welzijn en het evenwicht van vrouwen via comfortabele outfits met stevige ondersteuning en stoffen van de hoogste kwaliteit (gerecycled of biologisch indien mogelijk). Na de make-up workshop van blush.therapy onder leiding van de oprichtster en professionele visagiste vertrek je ongetwijfeld met bruikbaar advies over hoe jij de uitstraling kan bereiken die je verdient.

Als kers op de taart kan je de minigezichtsbehandelingen uittesten met de producten van Maison Éole. Dit is eerste Belgische cosmeticalijn op basis van wijnranken die zijn rijkdom put uit de beroemde wijngaard Chant d'Éole. De producten zijn van topkwaliteit waarbij innovatieve actieve ingrediënten centraal staan. Hier krijg je trouwens ook de gelegenheid om de nieuwe "Éole Belgian Spritz" te proeven.

Wil je dit Spring Mood evenement ontdekken?

Schrijf je nu hier!

Er wordt ook een wedstrijd georganiseerd in samenwerking met Centre 115 op Instagram en Facebook waarbij je kans maakt op:

  • Een waardebon van € 250 bij LilyLucy
  • Een geschenkpakket van de andere aanwezige merken, waaronder Maison Éole

Alles is te winnen op de netwerken van het Centre 115. Volg het Instagramaccount van Centre 115 en mis niets van het evenement!

Profiteer van dit evenement om onze vaste winkels te ontdekken, zoals Zara, H&M, Women'Secret, Damart en nog veel meer.

* RyNy Design - Mère et Fille Jewels - Boxy Concept - Body Atlas

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Esset Belux.

Lees ook :
Deze 6 originele Belgische festivals moeten op je radar
Ethnicraft geeft 15% korting op tuinmeubilair
Herbeleef de VIP Beauty & Fashion Schools bij Docks Bruxsel