Ethnicraft geeft 15% korting op tuinmeubilair

Gepubliceerd op 24 april 2023 door ELLE Partner
Ethnicraft geeft 15% korting op tuinmeubilair

De zon is in aantocht! Dit is het moment om je tuin helemaal zomerklaar te maken. Gelukkig is er Ethnicraft, het Belgische toonaangevende merk voor tijdloze meubels en accessoires voor het huis en de tuin. Van 24 april tot 7 mei geniet je immers van een uitzonderlijke korting van 15% op de hele Ethnicraft-outdoorcollectie.

Onze leefruimtes buiten zijn even belangrijk als die binnen. Het is dan ook daar, in de open lucht, dat je geniet van het mooie weer, chillt, plezier hebt en met de familie of vrienden onvergetelijke herinneringen maakt. Het is dus logisch dat je die outdoorruimtes mooi en comfortabel wilt inrichten. Als je meubilair van kwaliteit zoekt, dan zijn harmonieuze vormen en nobele materialen essentieel. "Hout en organische vormen brengen ons dichter bij de natuur. De welvingen en natuurlijke lijnen lijken wel een weerspiegeling van de omgeving rondom ons. Ze geven ons een vertrouwd en sereen gevoel." Met de tafels en stoelen, tuinsalons, kussens en tapijten van de Ethnicraft-outdoorcollectie weet je je omringd door mooie spullen, van meubels tot de zorgvuldig ontworpen accessoires.

Ethnicraft is iets langer dan 25 jaar geleden opgericht in Antwerpen. Zijn creatieve repertoire groeit nog steeds zodat het aanbod alsmaar groter en gevarieerder wordt.
Ethnicraft kiest voor warme materialen van topkwaliteit en verwerkt die tot een functioneel ontwerp dat in alle ruimtes past.

Van 24 april tot 7 mei geniet je van 15% korting op de hele Ethnicraft-outdoorcollectie (inclusief de collecties Bok en Jack) en op de outdooraccessoires. Hiervoor kun je terecht bij alle verdelers die aan de actie deelnemen. 

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Ethnicraft.
ethnicraft.com

LEES OOK:

Zo lang duurt het gemiddeld om liefdesverdriet te verwerken
Win 5x een set voor een Boeket met Wilde Bloemen om Moederdag te vieren
Herbeleef de VIP Beauty & Fashion Schools bij Docks Bruxsel