Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 10 tot 16 april 2023

Gepubliceerd op 11 april 2023 door Lore Ginneberge
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 10 tot 16 april 2023

Venus in Tweelingen en de maan in Vissen.. Wat zegt jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop van 10 tot 16 april 2023.

Ram: 19 maart tot 20 april

Venus komt op maandag in Tweelingen, wat mensen aantrekt die je inspireren om je taal- en luistervaardigheden te verbeteren. De Zon-Jupiter conjunctie van dinsdag in jouw teken: stuur al je wensen het universum in en kijk hoe ze één voor één uitkomen. Geef dit weekend prioriteit aan rust, reflectie en zelfliefde onder de helende maan in Vissen.taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Venus komt maandag in Tweelingen en verhoogt je kansen op financieel succes. De Zon-Jupiter conjunctie van dinsdag helpt je een gevoel van vrijheid uit het verleden terug te vinden. De maan in Vissen dit weekend is voor jou van sociale aard, dus zoek contact met je vrienden!gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Venus komt op maandag in jouw teken, waardoor je optimistischer bent dan ooit over je liefdesleven. De conjunctie Zon-Jupiter van dinsdag herinnert je eraan hoe belangrijk vrienden en familie zijn voor je welzijn. De maan in Vissen van dit weekend is van ambitieuze aard voor jou, dus werk volop aan je toekomstplannen!

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Venus komt maandag in Tweelingen en inspireert je om je te bevrijden van gewoontes en mensen die je machteloos doen voelen in je relaties. De Zon-Jupiter conjunctie van dinsdag biedt je een ongelooflijke professionele kans, allemaal dankzij jouw visie en volharding. De maan in Vissen van dit weekend vraagt om avontuur, een spontaan uitstapje misschien?

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Venus komt maandag in Tweelingen en motiveert je om vriendschap, liefde en alles daartussenin samen te brengen. Zie het als een romantisch experiment! De Zon-Jupiter conjunctie van dinsdag wil dat je nieuwe horizonten verkent, plan een reis of test een nieuwe hobby! De maan in Vissen van dit weekend is van sexy en intieme aard, het wordt een stomend einde van de week!

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Venus komt maandag in Tweelingen, en herinnert je eraan dat zowel professionele relaties als persoonlijke skills nodig zijn om succes te bereiken. De Zon-Jupiter conjunctie van dinsdag leert je om intimiteit op een nieuwe manier te zien: durf jezelf open stellen! De maan in Vissen van dit weekend is erg romantisch voor jou, dus volg de aantrekkingskracht.

 

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De weg naar je hart passeert via je brein, Weegschaal! Venus komt maandag in Tweelingen, waardoor je je aangetrokken voelt tot de meest intelligente persoon in je omgeving. De Zon-Jupiter conjunctie van dinsdag wil dat je al je dromen manifesteert. De maan in Vissen van dit weekend motiveert je om te letten op details in het gedrag van anderen.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Love on the brain, Schorpoen? Venus komt maandag in Tweelingen en helpt je je benadering van seksualiteit te herzien door eerst te focussen op het mentale aspect. De Zon-Jupiter conjunctie van dinsdag biedt een kans om te genezen van pijnlijke zaken uit het verleden. De maan in Vissen van dit weekend motiveert je om je kwetsbaarder op te stellen en daarin kracht te vinden.

 

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

Venus komt maandag in Tweelingen en creëert ontmoetingen met mensen die ver van jouw gebruikelijke type afstaan. De Zon-Jupiter conjunctie van dinsdag inspireert je om je hart te luchten bij iemand die zonder oordeel luistert. De maan in Vissen van van dit weekend is van gevoelige aard voor jou, dus maak contact met mensen die je emotioneel veilig doen voelen.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Venus komt maandag in Tweelingen en wil dat je jezelf eens ziet door de ogen van anderen. Dit kan leiden tot betere relaties op romantisch én professioneel vlak. De Zon-Jupiter conjunctie wil dat je je deze week 'thuis' leert voelen in je eigen lichaam en hoofd. De maan in Vissen van dit weekend helpt tenslotte om je communicatievaardigheden een niveau hoger te tillen.

 

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Venus komt maandag in Tweelingen en verbetert je relaties, waardoor ook je zelfvertrouwen zal groeien. De Zon-Jupiter conjunctie van dinsdag herinnert je eraan dat duidelijke communicatie het allerbelangrijkste is op het werk. De maan in Vissen van dit weekend motiveert je om meer te luisteren naar je lichaam

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Venus komt maandag in Tweelingen en trekt mensen naar je toe die je emotioneel veilig doen voelen en zekerheid kunnen bieden. De Zon-Jupiter conjunctie van dinsdag inspireert je om te leven naar je waarden om innerlijke rust te vinden. De maan van dit weekend in jouw teken versterkt je creativiteit en empathie, waardoor je ieders beste vriend zult zijn.