Superfoods in de supermarkt

Geüpdatet op 22 februari 2018 door Laure Vandendaele
Superfoods in de supermarkt

superfoods
No time like the present om gezonder te gaan leven.  Dat gezond leven tijdrovend, moeilijk en duur is, is ook een mythe waar we graag komaf mee maken. Superfoods en andere gezonde ingrediënten liggen immers al lang niet enkel in de rekken van goed verborgen bioshops en natuurwinkels.

Trendy producten aan toegankelijke prijzen is natuurlijk 'écht Hema!' De Nederlandse keten breidt haar food gamma uit met een uitgebreide collectie superfoods, van amarantzaad tot quinoa. Prijzen vanaf 2 euro, te koop via www.hema.be

1/

Kruidvat pakte enkele maanden geleden uit met een lijn superfoods met onder meer Goji bessen, chiazaad en biologisch gepeld hennepzaad aan budgetvriendelijke prijzen. Ideaal om slaatjes en smoothies van een extra health boost te voorzien.

2/

Sinds kort zijn ook bij  Albert Heijn heel wat gezonde snacks en alternatieven verkrijgbaar. Op die manier wil de supermarktketen de consument helpen in hun zoektocht naar een gezonde levensstijl. De 'Hollandse' prijzen maken de voor velen nieuwe producten aantrekkelijker.
Ook wie de rauwe keuken en levensstijl verkent, kan hier aan toegankelijke prijzen kennis maken met Raw Super Foods zoals tarwegras poeder, cacao nibs, hennepolie, maca high energy poeder,...

3/

Zoetbekjes kunnen digitaal (window)shoppen op www.snoepzoet.be. Met een ruim aanbod aan suikervrije, allergenenvrije, glutenvrije, lactosevrije en zelfs vegetarische lekkernijen is deze snoepwinkel het walhalla voor liefhebbers van een schuldvrij sneukelfestijn.

LEES OOK: waarom je nu bijenpollen moet eten