" "

3 tips voor een trendy keuken in 2023

Gepubliceerd op 24 maart 2023 door ELLE Partner
3 tips voor een trendy keuken in 2023 ©Vanden Borre Kitchen

De keuken is het kloppende hart van ons huis. In de eerste plaats moet ze uiteraard praktisch zijn, maar het oog wil ook (heel) wat. Hier vind je drie tips voor een trendy keuken, direct geïnspireerd op de collectie van 2023 van Vanden Borre Kitchen.

Ongeacht of je een echte keukenpiet bent of er gewoon graag tijd doorbrengt, de keuken is een belangrijke ruimte in huis. Daar moet dus goed over worden nagedacht. Het functionele aspect is belangrijk, maar ook de esthetische kant mogen we niet uit het oog verliezen. Dit zijn de drie keukentrends voor 2023, geïnspireerd door Vanden Borre Kitchen, de specialist in volledig uitgeruste en hypergepersonaliseerde keukens.

KIES VOOR FELLE KLEUREN

Dit jaar omarmen we de trend van felle kleuren die de ruimte in een oogopslag een boost geven. Gedurfd, ja, maar zo mooi!

©Vanden Borre Kitchen
©Vanden Borre Kitchen

GEEF DE VOORKEUR AAN NATUURLIJKE MATERIALEN

In 2023 doen natuurlijke materialen hun intrede in onze keuken! Hout en buitentinten sieren de fronten van de meubels, terwijl werkbladen van natuursteen van een ongeëvenaarde klasse zijn. Onze keuken krijgt meteen een moderne en toch tijdloze uitstraling.

©Vanden Borre Kitchen
©Vanden Borre Kitchen

GA VOOR DE ALL BLACK LOOK

De nieuwste ultracoole trend bij Vanden Borre Kitchen is de all black look. We zetten onze vooroordelen opzij en gaan voluit voor meubels met 100% zwarte fronten en een zwart werkblad (en met een marmeren werkblad kunnen we zelfs twee trends combineren). Wat kunnen we dan doen om te voorkomen dat de ruimte te donker wordt? We kiezen voor een wit plafond, lichtgekleurde tegels en een paar spots.

©Vanden Borre Kitchen
©Vanden Borre Kitchen

HET ALLERBELANGRIJKSTE IS DAT JE KEUKEN BIJ JOU PAST

Het is natuurlijk altijd leuk om de laatste trends te volgen, maar een keuken moet in de eerste plaats bij je persoonlijkheid passen. Daarom biedt Vanden Borre Kitchen zijn klanten de mogelijkheid om hun keuken volledig te personaliseren. Van het meubilair over de kleur tot de accessoires, het ontwerp en de afmetingen: bij Vanden Borre Kitchen kunnen we onze fantasie de vrije loop laten. We kiezen er uit eindeloos veel mogelijkheden om onze droomkeuken samen te stellen. Last van keuzestress? De adviseurs en experts van Vanden Borre Kitchen begeleiden je bij je project en bieden een eersteklas service op maat.

Dit artikel werd geschreven in nauwe samenwerking met Vanden Borre Kitchen.
vandenborrekitchen.be

Lees ook :
Dit worden de grootste interieurtrends in 2023
Zo bespaar je water en energie in je badkamer en keuken
Waarom is vitamine C zo belangrijk voor ons lichaam?