Antarès, altijd op tijd

Geüpdatet op 14 februari 2023 door ELLE Partner
Antarès, altijd op tijd ©Herbelin

Het tijdloze horloge Antarès is het paradepaardje van het Franse horlogehuis HERBELIN. Onlangs is er een nieuwe, unieke versie uitgebracht, met een rechthoekige wijzerplaat van natuurlijk wit parelmoer en staal, afgewerkt met een laagje geelgoud PVD.

Dit horloge-juweel is elegant, modern en subtiel gebouwd. Het is een echte must-have voor wie houdt van geraffineerde eye candy rond de pols. Met een simpele klik wordt de polsband omgewisseld, waardoor dit het ideale horloge is voor elk aspect van het dagelijkse leven. De rechthoekige en minimalistische stalen kast met een coating van geelgoud PVD heeft een mooie gepolijste afwerking. De wijzers zijn gestileerd en het gefacetteerde saffierglas weerkaatst het licht als een eindeloze echo. Het natuurlijke witte parelmoer veroorzaakt subtiele reflecties en weet elke blik te verzachten. Tijd wordt een kwestie van schoonheid en energie. De metalen horlogeband omsluit zacht de pols en maakt, dankzij een ingenieus gepatenteerd systeem, plaats voor doorgestikte lederen banden. Die zijn verkrijgbaar met enkele of dubbele draai en in verschillende kleuren. Zo past Antarès feilloos bij elke outfit.

Sinds het in 2007 door het Maison HERBELIN op de markt werd gebracht, is Antarès geëvolueerd. Zijn typische stijl blijft het echter altijd behouden. Het horloge is ontworpen, uitgewerkt, met de hand gemonteerd, afgesteld en gecontroleerd in de werkplaatsen van HERBELIN in Frankrijk. Het belichaamt de uitmuntendheid van de traditionele Franse horlogerie, die al meer dan 75 jaar standhoudt. 

HERBELIN-horloges worden verdeeld door horlogemakers / juweliers en in warenhuizen. Voor het dichtstbijzijnde verkooppunt kunt u contact opnemen met +32 479 055 110.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Herbelin.
herbelin.com

Lees ook :

Waarom is vitamine C zo belangrijk voor ons lichaam?
Deze designertassen haal je voor minder dan €1.000 in huis
We hebben hét perfecte geschenk gevonden voor de liefde van je leven