Wedstrijd: maak kans op tickets voor ‘BABYLON’, de nieuwe niet te missen bioscoopfilm

Gepubliceerd op 4 januari 2023 door ELLE Partner

De langverwachte film van Damien Chazelle, Babylon, staat op de lijst van de meest populaire films van 2023 en kreeg 5 nominaties op de Golden Globes.

Een origineel episch verhaal dat zich in de jaren 1920 afspeelt in Los Angeles. Ontdek het hart van de Hollywoodiaanse mythe in het eerste gouden tijdperk, dat wordt gekenmerkt door luxe en extravagantie.

Het verhaal gaat over de verschuiving in de industrie van de stomme film naar de geluidsfilm, waardoor de acteurs en actrices van die tijd zich moesten heruitvinden. Tussen allerlei soorten schandalen en buitensporigheden door, volgen we van begin tot eind de overdreven ambities van de figuren uit die tijd, met hun opkomst, maar ook met hun ondergang. Een avontuur vol emotie en sensatie.

De film van de regisseur van 'Lalaland', 'Whiplash' en 'First Man' kan rekenen op een flamboyante cast, met Brad Pitt, Margot Robbie, Tobey Maguire en Diego Calva, die je meteen in de juiste stemming brengt.

Gedurende 3 uur en 8 minuten neemt de film je mee doorheen de 'gekke jaren' en kun je ontdekken in welke mate het tijdperk tot decadentie en corruptie kan leiden. Mis deze film niet op het grote scherm!

DEELNEMEN AAN DE WEDSTRIJD

Neem deel aan onze wedstrijd en maak kans op twee tickets voor de film van het jaar: Babylon.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Sony Pictures Releasing.
sonypictures.be

Lees ook :

‘Babylon’: de film die je in 2023 moét gaan zien

Dagje Parijs? Ga voor een duurzame shoppingervaring

5 redenen waarom je in januari de liefde zal vinden