De leukste activewear shop je hier

Gepubliceerd op 10 januari 2023 door ELLE Partner
De leukste activewear shop je hier Top, C&A, € 19,99

Het nieuwe jaar is ingeluid en de tijd om onze goede voornemens om te zetten in realiteit is aangebroken. Bovenop ons lijstje prijkt ‘meer bewegen’. En voor al wie 2023 - net als wij - sportief én stijlvol wil inzetten, selecteerden we de leukste activewear van C&A.

Een nieuw jaar brengt nieuwe, positieve energie met zich mee. Wil ook jij 2023 inzetten met gezonde gewoontes? Dan vonden wij de ideale activewear sets voor wat extra motivatie. En dat aan een sportief prijsje.

1. Vintage joggingpak

Dit comfortabel joggingpak uit de activewear-collectie van C&A heeft een kleurrijke, vintage look. De verschillende kleuren maken van de set de ideale basis voor layering waardoor je hem gemakkelijk het hele jaar door draagt.

2. Purple rain

 

Deze paarse set bestaat uit een sweater, top en legging, die je naar hartelust samen of apart kan combineren. Daarenboven geven de pastelkleuren je mood gegarandeerd de nodige boost!

3. Pastel party

Ook deze pastelkleurige T-shirt en legging garanderen een energieke work-out in stijl! Bij activewear kan én mag alles. Wees dus niet bang om verschillende kleuren met elkaar te combineren. More is more!

You do the casual. We do the look.
You love fitness. We do the fit.

De activewear-collectie van C&A is beschikbaar in een selectie van winkels in België en Luxemburg en op c-and-a.com zolang de voorraad strekt en onder voorbehoud van wijzigingen.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met C&A.
c-and-a.com

LEES OOK:
Feestelijke make-up en haarlooks om te proberen
Hydrafacial: intensieve winterverzorging voor de droge huid
Wat maakt kasjmier zo bijzonder en waar shop je de allerzachtste truien?