WEDSTRIJD: Win een van de geschenken van de wishlist van de ELLE-redactie

Gepubliceerd op 20 december 2022 door ELLE Partner

Kerstmis komt schrikbarend snel dichterbij! Moet je nog cadeautjes kopen maar ontbreekt het je aan inspiratie? ELLE België en Amazon verwennen je met een wedstrijd waarbij je een van de droomgeschenken van het ELLE Team kunt winnen: het boek "Plant-Based Beauty: The Essential Guide to Detoxing Your Beauty Routine".

Beauty, koken, reizen, kids, interieur... Het ontbreekt de dames van ELLE niet aan ideetjes voor hun verlanglijstje voor de kerstman. Wil je dit jaar doeltreffend, probleemloos, met een ruime keuze en snelle levering shoppen? Rep je dan naar de website van de koning van het online winkelen: Amazon.com.be

Vaak betekent Kerstshoppen: massa's volk, rush en stress... Als we de magie van de feestdagen willen koesteren, kiezen we daarom misschien beter voor een rondje online shoppen. Vanuit de knusse warmte van onze canapé kunnen we onze pakjes met Amazon Prime bovendien in een zucht thuis laten leveren. Op Amazon vinden we in slechts enkele muisklikken alle mogelijke geschenken voor klein en groot. Er is voor elk wat wils!

Ontdek de plaatselijke handelaars

De Belgische versie van Amazon zet bovendien de lokale verkopers in de kijker. In de sectie 'Brands of Belgium' kunnen de klanten producenten uit ons eigen landje ontdekken. Dat Amazon naar België uitbreidt, is ook een goede zaak voor de vele vrouwen die het graag als zelfstandige wilden proberen maar de sprong niet durfden te wagen. Op dit moment telt Amazon al bijna 1.000 Belgische verkooppartners waarvan een honderdtal zich bevinden in de 'Brands of Belgium'-boetiek. Bovendien was het nog nooit zo makkelijk om een zaak op te starten en je consumentenpanel in binnen- en buitenland te bereiken als nu met Amazon.

Beantwoord de volgende vraag en waag je kans in deze wedstrijd. Misschien win je het boek "Plant-Based Beauty: The Essential Guide to Detoxing Your Beauty Routine" van de Amazon-wishlist van de ELLE meisjes wel!

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Amazon.com.be.
amazon.com.be

LEES OOK:
WIN WIN WIN: de duurzame SodaStream DUO
De kerstgeschenken waar de ELLE-meisjes van dromen
Shopping: de mooiste design en deco cadeaus onder €100