We Love: de meest glamoureuze schoenen voor de feestdagen zijn Belgisch

Gepubliceerd op 19 december 2022 door ELLE Partner
We Love: de meest glamoureuze schoenen voor de feestdagen zijn Belgisch ©kunoka

Schitterende schoenen maken je feestlook af, maar comfort is ook belangrijk. Het Belgische schoenenmerk Kunoka pakt uit met een feestelijke collectie die naast glamoureus en elegant ook lekker loopt.

De KUNOKA feestcollectie

Het Belgische Kunoka heeft al een uitgebreide collectie, van sneakers en loafers tot sandaaltjes en laarzen. Speciaal voor de feestdagen voegt het merk daar nog een aantal showstopping schoenen aan toe. De codewoorden? Glitter en glamour! Enkele iconische modellen werden in een feestelijk jasje gestopt met gouden, zilveren en bling-accenten. Hiermee ben je de ster van elk feest. In de Kunoka party edit vind je onder meer de Runner Chloé, platform sneakers Izzi en Stripy, net als de  geweldige platformsandaal Anna met de Kunoka-knoop in het bovenwerk en de chique Camilla sandalen. Dit kenmerkende detail weerspiegelt trouwens de twee K's in de merknaam.

Stijlvol en comfortabel

Voor deze feestelijke collectie selecteerde het merk het fijnste kalfsleer van uitzonderlijke kwaliteit. En omdat je tijdens kerst en oudjaar moet kunnen dansen tot in de vroege uurtjes, zijn de binnenzolen afgewerkt met traagschuim voor ongekend comfort.

Camilla, de ultieme ster van de show

Onze favoriet is de Camilla, een chique, verfijnde sandaal met een slanke conische hak. Een kleine versie van de iconische signatuurknoop maakt het af. Binnenin vind je traagschuim met daarbovenop de zachtste chroomvrije kalfslederen voering, hierdoor krijg je het gevoel dat je op wolkjes loopt. De hak is strategisch geplaatst om wiebelen te voorkomen en de structuur van de schoen geeft veel houvast aan je voet - het is met andere woorden een geweldige dansschoen waarmee jij de ster van elke dansvloer wordt!

Over Kunoka

Met Kunoka heeft oprichtster Evelyne een eigen merk gecreëerd dat ethisch en duurzaam is. Ze wil de milieu-impact van haar project zo laag mogelijk houden en er 100% zeker van zijn dat er geen menselijke kost aan verbonden is. Het merk werkt daarom samen met een Portugees familieatelier, waar de focus op transparantie en eerlijke arbeid ligt. Omdat de productie zo dichtbij gebeurt, is ook de milieu-impact beperkt. Resultaat? Elke Kunoka-schoen is een staaltje sterk vakmanschap, met liefde gemaakt voor jou en met aandacht voor de planeet.

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Kunoka.

kunoka.com

Lees ook : 

Kidsaround: de mooiste feestoutfits voor baby’s, meisjes en jongens

Dompel je onder in de magische kerstsfeer bij Printemps

Getest: hoe comfortabel is Skims ondergoed echt?