Getest: hoe comfortabel is Skims ondergoed echt?

Geüpdatet op 5 december 2022 door ELLE België
Getest: hoe comfortabel is Skims ondergoed echt? © Skims

Is de Skims lingerie echt zo zacht en onzichtbaar? De ELLE-redactie test het ondergoedmerk van Kim Kardashian uit en geeft haar mening

De Skims 'Fits Everybody'-collectie van polyamide en elastaan is zijdezacht en het nude-gamma is naadloos, en dus onzichtbaar onder je kleding. De vrouwen op de redactie hebben heel verschillende (levens)stijlen, maar ze waren allemaal meteen verkocht!

De ELLE-redactie test de nude SKIMS lingerie

Redactiecoördinator Noémi test Skims tijdens een lange vlucht

Noémi is dol op reizen en wil vooral comfort. Met deze lingerie was ze bijna vergeten dat ze een slipje droeg: “Tijdens mijn laatste reis van 12 uur naar Thailand heb ik het helemaal niet voelen zitten. De lingerie is comfortabel en licht, heerlijk om me vrij als een vogel te voelen, tot het andere eind van de wereld. De triangelbeha is perfect voor kleine bor-sten en een must voor wie niet houdt van kant op de huid.”

Digital Content Creator Rosalie geeft dansles in Skims

De sportieve Rosalie testte haar Skims-lingerie uit tijdens dansles: “Prima! Het geeft niet zoveel steun als een beha en de bandjes gleden een beetje af, maar het stoorde niet.”

Webcoördinator Jessica rent haar peuters achterna in Skims

Voor Jessica, een moeder die het druk heeft met twee peuters, is de beoordeling genuanceerder: “De tanga en het slipje zijn heel comfortabel, het is alsof ik niets draag. Ideaal wanneer je rondrent en van een mom-friendly outfit wisselt naar een meer glamoureuze look voor een romantische avond. Ik was minder enthousiast over de bralette: hoewel de stof ongelooflijk zacht en rekbaar is, kun je de borstomtrek niet aanpassen. Je loopt het risico om te worden platgedrukt en je borsten worden niet voldoende ondersteund. Terwijl ik toch een no-bra fan ben.”

skims lingerie test review
© Skims

Hoofdredacteur Marie mist kleur

Marie is dol op felle kleuren en bloemen. Als ze huidkleurige lingerie draagt, lakt ze haar vinger- en teennagels felroze: “dat is mooi en minder vaal.”

Webredacteur Lore draagt Skims op de fiets

Lore, die naar haar werk fietst – en dat is niet naast de deur – zegt dan weer: “Voor mijn dagelijkse tocht naar het werk draag ik graag lingerie die prettig zit. En deze voelde ik niet eens! Vooral de string met hoge taille is een goede basic en als ik een eindje bergop moet, begint het niet te plakken.”

Modejournalist Elisabeth valt voor het naadloze ontwerp

Voor Elisabeth is aantrekkelijke lingerie ook een morele steun. Al met al, missie volbracht.

Styling tips: zo draag je lingerie buiten de slaapkamer