Zo draag je lingerie buiten de slaapkamer

Gepubliceerd op 19 april 2019 door ELLE België
Zo draag je lingerie buiten de slaapkamer

De tijd dat lingerie enkel het licht zag in de slaapkamer, is lang verleden tijd. Sexy, nonchalant en elegant, lingerie kan perfect overdag. De ideale look voor een avondje uit, een festival of zelfs een luie dag? Wij geven de nodige tips.

Backt to the 80's

Pint Embed Link

Breng de jaren 80 terug tot leven met deze sporty-chic look. Een bustier in combinatie met een minihandtasje, bijpassende accessoires en highwaist jeans geven je de juiste vibes.

1/

Girlpower!

Pint Embed Link

De fashionvideo van vandaag :
DE 5 BESTE APPS OM KLEDING TE VERKOPEN

Color is key voor deze look. In een korset gecombineerd met een bijpassende broek, blazer en schoenen zie je er uit als een echte boss babe.

2/

Festival vibes

Pint Embed Link

De short met een bikinitop is al jaren onze vaste festivaloutfit, hoog tijd dus voor een upgrade. Dit jaar combineren we onze favoriete look met een (sexy) bodysuit. Geen zin in verbrande schouders? Of lijkt het je 's avonds net iets te fris? Combineer je body met een T-shirt.

3/

Casual day?

De ene dag stoppen we graag meer tijd in onze looks dan de andere. Wil je jouw casual outfit toch een sexy touch geven, ga voor een korset of bustier in plaats van een simpele T-shirt.

Pint Embed Link

 

4/

Classy but sassy

Pint Embed Link

Combineer een bustiertop met een kokerrok en hakken voor gesofisticeerde look, ideaal voor een avondje uit.

(Stagiaire Kaat Monsieur)