Wedstrijd: win een bamix cordless staafmixer voor al je keukenavonturen

Geüpdatet op 5 december 2022 door ELLE Partner

Vandaag de dag kunnen we ons geen keuken meer voorstellen zonder staafmixer. Als uitvinder van de staafmixer weet bamix® ons na jaren nog steeds te verbazen met innovaties. Dit jaar kwam het Zwitserse merk op de markt met haar eerste snoerloze staafmixer, de bamix® Cordless. Met de bamix® Cordless bereik je een ongekende flexibiliteit bij het koken, waar en wanneer je maar wilt. Dankzij onze winactie blinkt hij binnenkort misschien op jouw aanrecht!

Flexibiliteit binnen handbereik

Elke hobbykok of topchef wil één ding in de keuken: de mogelijkheid om snel en flexibel werken zodat de creativiteit de vrije loop kan gaan. Met de bamix® Cordless ligt die flexibiliteit volledig binnen handbereik. Dankzij de innovatieve en fast charging accutechnologie, heeft de staafmixer een werktijd tot 20 minuten en laadt hij in een mum van tijd weer op. Met 2 snelheidsniveaus is elke keukenklus zo geklaard.

bamix cordless red
bamix® cordless

Elegant en ergonomisch

De bamix® Cordless is verkrijgbaar in drie verschillende versies. De bamix® Cordless Basic, Plus en Pro. Zo vervult de krachtpatser de behoeften van elke kookfanaat. De toestellen van bamix® voldoen aan de hoogste kwaliteitsregels. Daarom is de bamix® Cordless even efficiënt als krachtig, met een vermogen tot 15.500 toeren per minuut in booster-modus.

Met het elegante, ergonomische ontwerp van de staafmixer zet bamix® een nieuwe standaard in de keuken. Het luxueuze design is beschikbaar in de kleuren rood, zwart en wit. Een echte blikvanger die in elk interieur past.

bamix®
bamix®

Neem deel aan deze wedstrijd door onderstaande vragen te beantwoorden en win een bamix® cordless!

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met bamix.

bamix.be

LEES OOK:
3 originele recepten met Comté AOP voor je kerstdiner
Hier scoor je alle must-haves voor een schitterende feesttafel
Recept: 5 winterse whiskycocktails om thuis te proberen