WEDSTRIJD: Win een make-over voor je haar met L’Oréal Professionnel

Geüpdatet op 2 december 2022 door ELLE Partner

Zin in een nieuwe coupe? Duik de winter in met een kapsel dat perfect past bij de vorm van je gezicht. Ga de feestdagen tegemoet met een prachtige, glanzende kleur die je teint laat oplichten en je zelfvertrouwen een boost geeft. Dankzij ELLE en L’Oréal Professionnel krijg je nu de kans om je haar aan een van de beste kappers van België toe te vertrouwen.

 

Een nieuwe coupe en kleur is altijd een goed idee. Maar dan moet het wel gebeuren door een gekwalificeerde en ervaren hairstylist, visagist en colorist.

 

L’Oréal Professionnel organiseert de Style & Colour Trophy, de oudste live wedstrijd voor kappers die het artistieke talent en de technische kennis belicht van de beste kappers en kapsters ter wereld (meer dan veertig deelnemende landen). Bovendien heeft L’Oréal Professionnel besloten om een ELLE-lezer(es) te verwennen met een haar make-over in zijn/haar favoriete salon.

 

Neem deel aan deze exclusieve wedstrijd door onderstaande vragen te beantwoorden en win een ongelofelijke beauty- en wellnessbehandeling.

Tip

Wie wordt de beste kapper of kapster van de Benelux?

Om dat te weten te komen, moeten we nog even geduld oefenen. Dit jaar heeft een vakjury de moeilijke taak om de vijf Belgische finalisten tijdens een geweldige liveshow in Antwerpen te selecteren.

 

Dit jaar is het thema French Edito. De kandidaten/s kunnen hiervoor inspiratie opdoen bij de looks op de cover van het magazine. Met de twee typische L’Oréal Professionnel-technieken French Glossing en French Balayage moeten ze een gepersonaliseerde look creëren.

 

Wil je die supertrendy looks zelf ook proberen? Hou dan zeker de beautyrubriek op ELLE.be in het oog. Binnenkort vertellen we meer!

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met L'Oréal Professionnel.
lorealprofessionnel.be

LEES OOK:

Etam: winterwarme homewear

“Match your watch”, het gloednieuwe en kleurrijke concept van ICE-Watch

Microtrend: glanzende lokken met haarparels en pailletten