“Match your watch”, het gloednieuwe en kleurrijke concept van ICE-Watch

Geüpdatet op 30 november 2022 door ELLE Partner
“Match your watch”, het gloednieuwe en kleurrijke concept van ICE-Watch ICE Jewellery ©InitialK

De wijzers tikken niet meer zoals vroeger sinds Ice-Watch zijn plaats heeft gevonden op onze polsen. Kleurrijk, trendy en toegankelijk, Ice-Watch is snel een wereldwijd succes geworden en heeft zich gevestigd als een generatie- en cultuuroverschrijdend merk. Vandaag lanceert het een bijpassende collectie sieraden, even stijlvol en kleurrijk als altijd.

HET BEROEMDE ICE-WATCH HEEFT ZIJN ALTER EGO GEVONDEN: ICE JEWELLERY...

Het merk is gekend om zijn gedurfde kantje en gaat deze keer een stap verder in de accessoirewereld met een gloednieuw ‘ICE Jewellery’- concept met als modemantra "Match your watch". Het gamma bestaat uit verschillende armbanden die gemaakt zijn in de kleuren van de topmodellen van het merk, zodat je je armband kan matchen aan je horloge.

De XL-kettingarmbanden zijn verkrijgbaar in 33 verschillende kleuren. De armbanden zijn licht en flexibel en hebben elk een gouden sluiting die past bij de wijzers en de wijzerplaat van het ICE-Watch. De armbanden hebben een Medium-grootte en zijn verstelbaar tot 210 mm.

Deux bracelet chaîne XL doré et noir
ICE Jewellery ©InitialK

EEN KLEURRIJKE ARMBAND, EENVOUDIG, ALLEEN OF MATCHING? JIJ KIEST!

Chique en trendy, alleen of in combinatie met je horloge. Kies voor een tone-on-tone armband, of voor een contrasterende combinatie. Dapperheid en originaliteit zijn de sleutelwoorden. Verwen jezelf of je dierbaren met een ICE Jewellery armband, en verdubbel het plezier met een ICE-Watch erbij.

De prijs voor de gekleurde acetaat armbanden is €49 en €99 voor de gouden en zilveren modellen. Elke armband wordt geleverd in een bijpassend doosje en een zwart stoffen zakje met gouden ICE juwelen letters.

Verkrijgbaar in de winkels en op de online shop www.ice-watch.com

Dit artikel is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met ICE Jewellery.
ice-watch.com

LEES OOK:
3 originele recepten met Comté AOP voor je kerstdiner
11 Belgische breigoedmerken voor trendy wintertruien
Fan van de Italiaanse keuken? Dan moet je op vakantie naar Umbrië