Ga voor kleurrijke outfits met deze cozy herfstcollectie

Geüpdatet op 19 oktober 2022 door Lore Ginneberge
Ga voor kleurrijke outfits met deze cozy herfstcollectie LolaLiza

Het najaar staan volledig in het teken van hygge, maar dat betekent niet dat je uitsluitend naar grijs- en beigetinten hoeft te grijpen. LolaLiza sloeg de handen in elkaar met An Lemmens voor een FW22-collectie waarin gezelligheid, comfort en kleurrijke outfits staan.

Cozy, comfortabel en kleurrijk

Wie An Lemmens zegt, denkt glamoureus, gewaagd en een tikkeltje rock & roll, maar deze najaarscollectie toont een heel andere kant van de Belgische presentatrice.  Zelf omschrijft ze haar collectie als 'warm, gezellig en vrolijk'. Een gezellige midi trui-jurk, een comfortabel broekpak en een donzige jas maken de koude temperaturen eens zo draagbaar.

LolaLiza kleurrijke outfits An Lemmens donsjas
LolaLiza

“Opnieuw voor een glamoureuze feestcollectie gaan, had een logische keuze geweest. Maar ik wilde mezelf uitdagen en een ander deel van mijn persoonlijkheid in de kledinglijn laten weerspiegelen. De herfst wordt als seizoen vaak vergeten, terwijl het ons zoveel moois biedt: met al hun schakeringen staan de bomen in vuur en vlam. Die kleurenpracht is onze grootste inspiratiebron geweest voor de collectie," aldus An. “Ik woon in een bosrijk gebied. Als ik na een drukke dag mijn oprit oprijd, ben ik in dit seizoen steeds opnieuw verwonderd door de fantastische kleuren bij mij voor de deur! De lijn is een ode aan de natuur,” verklaart An.

Perfecte fit

Na drie succesvolle collecties, doken An en LolaLiza voor een vierde keer in de moodboards, stoffen en prints om samen de kleurrijke lijn tot leven te brengen. Van de inspirerende brainstorms en de keuze van stoffen tot het design en de pasrondes: alle fasen van het creatieproces doorliepen de twee samen. “Het was opnieuw een fijne en vlotte collab. We zijn gestart met de vraag: ‘Wat mis ik in mijn eigen kleerkast?’ De ideeën in mijn hoofd heb ik samen met LolaLiza bijgestuurd en vormgegeven. Zo zalig dat ik echt helemaal mijn ding mag en kan doen, van begin tot eind.”

An Lemmens LolaLiza kleurrijke collectie
LolaLiza

Ans favoriete stuk? De midi trui-jurk, die aanvoelt als een deken waarin je jezelf wikkelt tijdens een avondje bingewatchen, maar die tegelijkertijd ook kan dienen als outfit om op restaurant te gaan. “De truc? Combineren! Draag je de jurk met een basketschoen of een elegante laars, dat maakt een wereld van verschil,” verklapt An.

De collectie is exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde LolaLiza-filialen en online.

MEER HERFST- EN WINTERMODE